europatipset tips

Europatipset 24/10: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 43. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ STOR LISTA! Marknadens bästa oddsbonusar i oktober månad – hämta din bonus här

Twitter Facebook

Champions League här i i vanlig ordning när Europatipset ställer fram sin kupong på en tisdag och det är bara att tacka för underhållningen, Sevilla – Arsenal drar igång det hela och sen rullar det på med ytterligare fem matcher från CL, Championship och en fight från League One. Fina spelmöjligheter i Championship som alltid, men vi lyfter CL som den trevligaste tävlingen ur det perspektivet ändå, vi stänger inte dörren för att FCK gör match av det hela på Old Trafford och tänker att Union Berlin bör kunna skrälla mot Napoli. Detta, bland annat men mycket mer såklart. Häng med och stort lycka till!

2. Veckans drag: 1X
3. Veckans bank: Real Madrid
4. Veckans skräll: Union Berlin

europatipset vecka 43 spelförslag

TILL EUROPATIPSET

1. Sevilla – Arsenal, 2

En spik vi tycker om skarpt hela vägen upp till 65%, ny tränare hos Sevilla förvisso och det blev poäng mot Real Madrid här i helgen, men vi räknar med att Arsenal växlar upp här efter förlusten mot Lens. Stor skillnad om Arsenal hittar rätt.

2. Manchester United – FC Köpenhamn, 1X

Ettan placeras ut först här i match nummer 2 såklart men absolut att ett kryss är rimligt, Man United garanterar inte direkt vinster och Köpenhamn har visat att de faktiskt håller en jättefin nivå, även i Europa. Kryss mot Gala, och ledning mot Bayern här närmst innan tyskarna vände (1-2). Därför givet att plocka med krysset när United streckas till en bit över 80%.

3. Braga – Real Madrid, 2

Real Madrid kommer att slå Braga här på tisdag oavsett hur fin form Braga faktiskt är inne i, gästerna har så pass många vinnare i truppen och de tenderar dessutom att växla upp i samband med Champions League. Trygg bortavinst är att vänta och spiken ett alternativ hela vägen upp till 90% i vår värld.

4. Union Berlin – Napoli, 1 2

Gaffeln superspännande då Napoli skakat en aning under inledningen, under 10% på hemmalaget i dagsläget och då vet vi att Union Berlin är fysiska och oerhört tuffa när de hittar rätt. Vi stänger därför inte dörren för skrällen här, oavsett hur svagt tyskarna har gått här på slutet.

5. Benfica – Real Sociedad, X2

Läge att titta till höger när Benfica ställs fram som favorit här, en stor besvikelse trots allt så här långt i Champions League och Real Sociedad är samtidigt superstabila. Defensiven urstark och formen dessutom jättebra hos gästerna, vi väljer X2 framför någonting annat.

6. Lens – PSV Eindhoven, 1X

Lens har hittat rätt igen efter en usel start på säsongen och kliver nu både in här obesegrade i fem raka matcher men även med en vinst över Arsenal i bagaget. Ettan därför given här i Frankrike men krysset likaså, PSV är bra och kan plocka poäng här.

7. Leicester – Sunderland, 1

Ett helt överlägset Leicester här i Championship och den bilden förstärkte de bara ytterligare i helgen när de slog ett väldigt formstarkt Swansea på bortaplan. Klasskillnad även där, 3-1 Leicester och Sunderland besegrar man därför tryggt på tisdag. Trots närmre 90% här är spiken på Leicester helt given i vår värld. 

8. Millwall – Blackburn Rovers, 1X2

Vi skippar huvudvärken här i match nummer 8 och klickar in alla tecken som så många gånger förr när Blackburn varit i centrum, ett ojämnt gäng och Millwall förstärker bara bilden av en oviss match ytterligare.

9. Huddersfield – Cardiff, 1

En modig spik här på Huddersfield kan tyckas men det gäller att våga, ensamma på 13 rätt är alltid en målsättning såklart och då gäller det att jobba tuffa resultat. Krysset i match nummer 12 lockar mer.

10. Norwich – Middlesbrough, X2

Sex raka vinster numer för Middlesbrough och därför också rimligt att välja tvåan som utgångstecken här, Norwich är dock bra och krysset minst lika givet – har ni fler tecken över kör även ettan. Tuff kamp det här för Middlesbrough.

11. Swansea – Watford, 1X

Swansea hade vunnit fyra raka matcher innan nederlaget mot Leicester men Leicester är även överlägsna i den här serien vilket bör kunna öppna upp för att Swansea studsar tillbaka direkt. Watford har inte alls imponerat så här långt, krysset är dock ett bra tecken att ha ha med – Swansea står på totalt 4 vinster av 12 möjliga.

12. West Bromwich – Queens Park Rangers, 1X

Det oavgjorda resultatet är det vanligaste utfallet för West Brom såhär 12 omgångar in, fem gånger har de spelat oavgjort och därför gillar vi även det mittersta tecknet här när hemmalaget streckas till en bit över 80%(!). Visst är QPR hopplösa men lite poäng kommer att trilla in under resans gång.

13. Wycombe – Bolton, X2

Rimligt att välja favoriten och gå i alla andras fotspår här när Bolton sett bra ut under inledningen, däremot är krysset minst lika givet säger vi, Wycombe är med där uppe också och hemmaplansfördelen vet vi väger tungt i den här serien.

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 1000 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming