speltips tipsmedoss kamil

Speltips Braga – Real Madrid 24/10: Odds tips till 2.60x hos Casumo

Real Madrid klar favorit här inför tisdagens möte mot Braga men jämnt bör det ändå kunna bli. Braga i fin form.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Real Madrid slog till slut Napoli i Neapel i en jättefin- och underhållande fight och står därmed på sex poäng av sex möjliga här inför omgång 3. Så ett pålitligt Real än så länge men absolut ett Real som haft sina problem, ett sent avgörande innebar tre pinnar mot Union Berlin och Napoli-fighten hade mycket väl slutat annorlunda, det bör fylla Braga-truppen med hopp och tro om att poäng är möjligt på tisdag.

Och Braga kliver dessutom in i det här mötet med fem raka vinster, vi vet vad en så pass fin formkurva ofta innebär, ett större självförtroende och ofta även betydligt fler meter i benen, och Braga vann även det livsviktiga mötet mot Union Berlin här närmst det begav sig i Champions League. Den trean ger Braga tro om att andraplatsen är möjlig att nå.

Vi är därför även helt övertygade om att Real Madrid hyser stor respekt för portugiserna här, det är aldrig enkelt att lira på portugisisk mark och här hemma gör Braga mycket mål vilket vi tror kommer att resultera i ett, inledningsvis försiktigt Real Madrid. Lite som de tenderar att inleda fotbollsmatcher, där de känner på sitt motstånd i början för att sedan växla upp ju längre in i matchen vi kommer. Vi räknar därför heller inte med att få se något målkalas på tisdag.

2-0 Real Madrid

Två tunga avbräck noterar vi i Braga-truppen här inför tisdagens Champions League-fight, lagkaptenen Ricardo Horta med 5+2 den här säsongen är out med en muskelskada och även högerbacken Victor Gomez missar det här mötet.

Courtois och Militao är som bekant out för Real Madrid och blir även detta fram till i april månad och även Ceballos och Guler saknas i en trupp. Men annars är truppen intakt och därmed kommer vi även att få se ett starkt Real-lag på banan här på tisdag.

Och vi tänker som sagt även att Real drar det längsta strået här till slut över 90 minuter, man har så pass många vinnare i truppen och när väl Champions League-hymnen spelas, så vet vi att de tenderar att tända till och växla upp ytterligare. Braga chanslösa, sett till mittfältskampen nu när Horta är out. Vi tänker att Real kontrollerar det här relativt bra från matchminut nummer ett och vi testar därför också en slant på Real Madrid & under 3.5 mål till otroligt fina 2.60 gånger pengarna hos Casumo. Lite väl högt här ändå när Real faktiskt bara har noterats för sju baklängesmål i La Liga – minst av alla lag i serien. Defensiven har varit bra, även här i CL. Vi säger 2-0 Real Madrid här i Braga. Max 2-1.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.60
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: