speltips tipsmedoss kamil

Speltips Galatasaray – Bayern München 24/10: Bayern vinner

Stor skillnad i kvalité och disciplin här när vi tittar närmre på Galatasaray och Bayern München. Blir en trygg bortavinst.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Bayern fortsätter att vinna fotbollsmatcher i Champions League och i och med vinsten över FCK här närmst den 3 oktober, har Bayern nu vunnit 25 av sina 26 senaste gruppspelsmatcher i CL. En minst sagt otroligt bedrift som är en tydlig indikation på hur disciplinerade, organiserade och hungriga det här Bayern ständigt är – en helt fantastisk bedrift som faktiskt är helt unik.

Och vi kan därför bara utgå från att Bayern München fortsätter att vinna fotbollsmatcher i CL, Galatasaray har ett väldigt speciellt lag den här säsongen och gör det även jättebra i Super Lig men absolut att Bayern Munchen är någonting annat. Uppenbarligen är det så och även fastän Galas vinst över Man United imponerar, så kommer vi inte från att Man United varit allt annat än bra under inledningen på 23/24.

Vi tänker därför att Gala kommer att få det tufft här i Istanbul på tisdagskvällen, all respekt för Icardi, Zaha, Torreira, Angelino, Davinson Sanchez och Muslera, som gör det fantastiskt bra vecka in och ut i Super Lig, men här blir uppgiften för stor. Just defensiven bör kunna fälla dem här när Kane & Co sätter fart, för Bayern, de har just börjat växla upp här och står redan på sammanlagt 32 mål på 10 matcher, sett till resultaten i Bundesliga och CL. Så tre baljor lär man kunna göra på tisdag och därför är även asianmarkanden intressant här.

Vinner med två bollar

Galatasaray och Buruk har en full trupp att jobba med här inför tisdagen och har alltså noll lirare borta på grund av någon skada eller avstängning, alltid positivt såklart men det tror vi alltså inte kommer att påverka utfallet sådär jättemycket. Utan de 11 bästa kommer att starta för Gala och de 9-10 bästa kommer att starta för Bayern München.

Goretzka är alltså out för Tuchel här men annars ser läget ändå helt okej ut får vi konstatera, i alla fall är det ett hanterbart läge för Tuchel och Bayern då lirare som Neuer, Mazraoui, Upamecano och Guerreiro går att ersätta. Kane, Sane, Musiala, Coman, Laimer och Kimmich kommer att starta här och i backlinjen kan vi utgå från att få se Sarr, Kim, De Ligt och Davies. Ett helt okej gäng trots allt, som lär kunna göra jobbet här.

Vi gillar Gala som sagt och deras stjärnfyllda gäng men här är disciplinen betydligt mer intakt hos gästerna, kvalitén är större och Bayern har som sagt vunnit 25 av sina 26 senaste gruppspelsfighter i CL, vi räknar därför helt enkelt med att man vinner igen. 2-0 eller 3-1 Bayern München när Gala mycket väl kan kliva in här lite för taggade. Bayern (-1.5 asian handicap) testas till 2.09 gånger pengarna hos speljätten ComeOn.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.09
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: