speltips tipsmedoss kamil

Speltips Inter – Salzburg 24/10: Kombinationsspel

Speltips, odds och allt inför tisdagens Champions League-möte mellan Inter och Salzburg den 24 oktober. Matchstart vid 18:45.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE 

Twitter Facebook

En fin insats här närmst av Inter i helgen och den innebar även till slut att Inter klev upp på en förstaplats i Serie A-tabellen, numer med ett poäng ner till Milan och ytterligare ett poäng ner till Juve. Inter i topp alltså, både i Serie A och här i Champions League-gruppen. Här i CL, iofs tillsammans med Real Sociedad men absolut en fin start även i Europa alltså.

Och just Inters senaste insats här i Champions League, mot Benfica tyckte vi Inter någonstans demonstrerade sin fina struktur i laget och sin stora kvalité. En jättefin 90-minutare trots att möjligtvis inte resultatet stack ut på något sätt, 1-0 hemma mot Benfica skrevs slutresultatet till men just sista 45 i den matchen var ett bevis på vad det här laget är kapabla till och varför de faktiskt spelade Champions League-final i fjol.

Vi gillar årets Inter skarpt alltså och med Martinez i formen han är i, så är nog ändå det mesta möjligt även i år. Vi ser de som stora favoriter till att vinna Serie A och en semifinal ska absolut inte vara omöjlig att nå här i CL, därför räknar vi också med att Inter besegrar Salzburg relativt tryggt här på tisdag. Kanske inte att de imponerar sådär jättemycket och kör över Salzburg, men att de vinner räknar vi med. En trygg hemmavinst.

Vinner och håller nollan

Inter kommer till spel på tisdag endast utan Cuadrado och Arnautovic som båda missar här på grund av skada, lirare som dock inte hunnit sätta något större avtryck än och därför är det bara att slå fast att bästa möjliga Inter kommer att lira här på San Siro. Thuram och Martinez längst upp i banan, med Dimarco, Mkhitaryan, Calhanoglu och Barella på mittfältet.

Salzburg har samtidigt Mads Bidstrup out här som startat i båda CL-fighterna så här långt, annars missar även Piatkowski och Koita som även de lirat lite CL-fotboll under inledningen. Men absolut inga startlirare. Helt ok förutsättningar för Salzburg alltså som står på tre pinnar efter vinsten över Benfica i premiären.

Med det sagt så väljer vi alltså Inters sida här på tisdag och klickar in det raka spelet tillsammans med BLGM – Nej, ett jättefint kombinationsspel till exakt dubbla degen hos Snabbare då Inter bara släppt in 6 mål på 11 matcher den här säsongen. En urstark defensiv, samtidigt som Salzburg haft det kämpigt här på slutet – förlust mot Lask Lins här närmst (1-0) och så kryss innan dess mot Klagenfurt (2-2). Även nollade här mot Real Sociedad närmst i CL. Vi säger 2-0 Inter.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Nej
Odds: 2.00
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: