speltips tipsmedoss kamil

Speltips Royal Antwerp – Porto 25/10: Rakt spel från Belgien

Speltips, odds och allt inför onsdagens Champions League-möte mellan Royal Antwerp och Porto den 25 oktober. Matchstart 21:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Fint värde här på Porto i en match mot, vad onekligen ser ut att bli slagpåsen här i grupp H i Royal Antwerp. Det belgiska laget föll mot Barcelona med hela 5-0 i premiärrundan och följde upp den insatsen med att förlora mot Shakhtar Donetsk med 3-2 och detta dessutom på hemmaplan. Då har Shakhtar verkligen inte haft optimala förutsättningar inför den här säsongen där den ukrainska ligan kraftigt släpar efter med matcher på grund av rådande situation i landet.

Och de två resultaten är alltså väldigt svåra att blunda för här när ett starkt Porto tittar förbi på onsdag, Porto gjorde just det Royal Antwerp misslyckades med, slog Shakhtar med 3-1 och detta dessutom på bortaplan. Ett resultat som ändå säger något, dessutom stod Porto upp jättefint mot Barcelona och förtjänade kanske till och med en pinne i den matchen. Något sånt var Royal Antwerp jättelångt ifrån trots allt.

Men vi kan såklart inte enbart titta på resultaten lagen emellan och dra slutsatser från det, utan vi konstaterar bara att skillnaden faktiskt är jättestor, både till just resultaten men även sett till kvalitén sett till trupperna. Porto är urstarka rent defensivt dessutom och ett mycket pålitligt lag i dessa sammanhang, även det en detalj som såklart talar starkt för gästerna här. Man går ofta långt i Champions League och allt talar för att man löser avancemanget även den här gången. Fin inledning i Liga Portugal också, Porto har vunnit sex av sina åtta inledande fighter där och bara släppt in sex mål. På bortaplan lyder facit, tre vinster av fyra möjliga och blott tre insläppta mål. Så vi känner oss trygga med att klicka in Porto som vinnare här i och med hur Royal Antwerp sett ut så här långt i CL, kan bli jämnt men i slutändan räknar vi med att Porto kniper alla tre poäng.

Över dubbla degen hos No Account Bet

Royal Antwerp kommer till spel på onsdag utan Ritchie De Laet, Ondrejka, Vines, Corbanie, Verhulst och Engels och här i helgen skadade sig dessutom viktige Keita, vilket orsakar en del problem för Van Bommel. Det saknas alternativ på mittfältet i form av rutin vilket högst troligt kommer att resultera i att Van Bommel kommer att ge Yusuf sin allra första start i Champions League. Inte alls optimala förutsättningar för Royal Antwerp inför onsdagens fight. Direkt tungt det här.

För Portos del missar Pepe, Sanusi, Marcano och Veron det här mötet och det slår vi direkt fast är en situation det här gänget bör kunna hantera, det finns ersättare på mittbackspositionen och så grymt mycket talang längre upp i banan vilket inte alls äventyrar det raka spelet på Porto här.

Däremot annorlunda för hemmalaget, som sagt vilket gör ett spel på Porto till ett givet val här till över dubbla degen hos No Account Bet, speljätten betalar oss 2.05x insatsen och det är taget alla dagar i veckan – och dessutom spelvärt ner till 1.90 i vår bok. Royal Antwerp har vunnit en av sina sju senaste matcher och placerar sig först på en sjätteplats i tabellen i Pro League – 4 vinster av 11 möjliga lyder facit i den inhemska serien. Klasskillnad! Porto 2-0.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.05
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: