speltips tipsmedoss kamil

Speltips Celtic – Atletico Madrid 25/10: Gästerna vinner

Atletico Madrid har växlat upp ordentligt nu och Griezmann stod bland annat för ett hattrick här närmst i helgen. Riktigt bra just nu. Det blir tre poäng här i Glasgow.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR 

Twitter Facebook

Ett minst sagt fantastiskt Atletico Madrid är vad vi bevittnar just nu och det känns riktigt kul att ha Simeone och hans Atletico tillbaka i bra slag igen efter en mindre bra period. För det är bara att konstatera att de faktiskt är tillbaka, ett otroligt starkt kollektiv, som tagit kliv rent offensivt också och är numer, ett lag att räkna med säger vi, i både toppstriden i La Liga men även här i Champions League.

Atletico Madrid kliver in i onsdagens möte mot Celtic med sex raka vinster och har alltså en förstaplats i La Liga i sina egna händer (har lirat en match mindre än alla andra), 7-1-1 lyder resultatraden och så addera därtill en målskillnad på 23-8(!). Det är tydligt att Simeone lyckats sätta ett och annat nu, vi fick som bekant redan i fjol bevittna när de nya idéerna implementerades, men det först nu som vi får se fina resultat. För stundtals var Atletico riktigt vassa under fjolåret med, men dessvärre fungerade det inte fullt ut då man helt enkelt var för ojämna.

Så en betydligt bättre upplaga av Atletico Madrid är vad vi har att göra med här i år, ett lag som vi är helt övertygade om kommer att utmana Barcelona och Real Madrid om ett ligaguld. För man ser onekligen ut att ha det som krävs, Griezmann har kanske aldrig varit bättre (bäst i La Liga just nu?) och hängde tre baljor här i helgen och Morata har på alla sätt och vis hittat rätt nu, 7+1 på 8 starter talar sitt tydliga språk och då minns vi att det var han som ledde Atletico till en vinst mot Real Madrid i derbyt genom att göra två. Viktiga ingredienser det här för att just utmana Barca och Real Madrid. Ett Celtic räknar vi därför med att Atletico Madrid besegrar.

Klasskillnad

Celtic kommer till spel utan Abada, Welsh, Tilio och Nawrocki här på onsdag och det är ett skadeläge man bör kunna hantera, inga lirare som hunnit sätta något större avtryck den här säsongen trots allt. Lagerbielke är även tillbaka efter att ha avtjänat en avstängning mot Lazio här närmst. En match Celtic alltså förlorade med 2-1 på hemmaplan – står på två förluster av två möjliga och har släppt in fyra mål (förlust med 2-0 mot Feyenoord i premiären).

För Atletico Madrids del är Gimenez och Reinildo definitivt out här samtidigt som Savic är ett litet frågetecken efter att ha stått över matchen mot Celta Vigo på grund av sjukdom. Det innebär ett par frågetecken i defensiven men öppnar samtidigt upp för nyförvärvet Soyuncu här, en bra lirare trots allt och vi utgår därför även från att Atletico lyckas hantera Celtic-offensiven. Annat vore det om ett Real Madrid eller till och med Feyenoord väntade. Depay och Lemar är out sedan tidigare.

Så helt okej förutsättningar här för ett formstarkt Atletico Madrid som bör fortsätta vinna när ett motstånd av den här typen väntar, de är så pass mycket starkare och tros en svag insats mot Feyenoord här närmst i CL, så är vi inte sådär jätte oroliga. Atletico Madrid klickas in till fina 1.85x pengarna hos spelbolaget Betfair! 0-2.

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR FREEBET 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.85
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: