speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Borussia Dortmund 25/10: Kombinationsspel

Vi väljer sida här i Newcastle under onsdagen och klickar samtidigt in ett överspel. Hemmavinst är att vänta här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Newcastle kliver som väntat in här i onsdagens fight mot Dortmund som klar favorit och en i vår värld väldigt befogad sådan, efter 4-1 mot PSG här i den senaste CL-rundan så är Newcastle såklart storfavorit till att vinna hela gruppen och vi höjer även väl i slutspelet, ett varningens finger för detta Newcastle, som vi räknar med kan gå riktigt långt.

För så bra är det här gänget trots allt, det är bara att slå fast att Newcastle är på riktigt och efter helgens imponerande vinst över Crystal Palace (4-0) så kan vi nu konstatera att de även är obesegrade i åtta raka matcher inför onsdagen. Då ska det alltså nämnas att de ställts mot Manchester City och just PSG, och vinster i båda de matcherna alltså. Det är imponerande och målproduktionen har även den varit detta, fyra kassar här närmst som sagt, mot ett defensivt starkt Palace, två innan dess mot West Ham och fyra innan det, mot PSG alltså. Newcastle har gjort fyra mål i Champions League så här långt och i ligaspelet lyder siffran 24. 24 mål på 9 ligamatcher.

Med allt det sagt kring det här Newcastle så har vi alltså väldigt svårt att se att Dortmund ska kunna stå emot här på St James' Park, de har ännu inte gjort ett mål här i Champions League och står på ett poäng efter att ha förlorat mot PSG och kryssat mot Milan (på hemmaplan). Bra start i ligaspelet förvisso, men här känner vi verkligen att det är ett steg upp till Newcastle, sett till vilka lag de faktiskt ställts mot under inledningen. Inget riktigt test än då de varken ställts mot Leverkusen, Bayern München eller Leipzig. Vi räknar därför med att det blir tufft det här, och investerar i sin tur en slant i Newcastle här på onsdag.

Kombinationsspel

Aleksander Isak hoppade som bekant in här närmst mot Palace vilket innebär att han är tillgänglig för spel här mot sin gamla klubb, och det vore inte alls en överraskning om Eddie Howe ställde fram honom från start här. Isak mot sin gamla klubb trots allt, vi vet hur det hela brukar sluta. Botman, Willock och Barnes är därmed Newcastles enda avbräck inför onsdagen.

Dortmund kommer samtidigt till spel utan Morey, Moukoko och Duranville, resterande lirare dock tillgängliga vilket innebär att vi kommer att få se ett starkt Dortmund här. Reus, Malen, Fullkrug, Can och Brandt förväntas alla starta.

Med det sagt så väljer vi ändå Newcastle här då vi helt enkelt håller de så pass mycket högre, här hemma ska de bara slå Dortmund och vi räknar även med att få se fler än två mål i den matchen. 2-0 eller 3-1, och testar därför också en slant på Newcastle & över 1.5 mål till fina 1.84x pengarna hos spelbolaget Casumo.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & över 1.5 mål
Odds: 1.84
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: