speltips tipsmedoss kamil

Speltips PSG – Milan 25/10: Underspelet intressant

PSG imponerar inte alls i Ligue 1 och kommer dessutom närmst från en storförlust här i Champions League. Milan kan mycket väl stå emot i Paris.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER 

Twitter Facebook

PSG först på en andraplats i Champions League-gruppen och först på en tredjeplats i Ligue 1 och det får vi konstatera inte direkt tillhör vanligheterna, ett lag som inte alls imponerat inledningsvis och som helt klart är sämre än under tidigare säsonger. Det är väl inte alls för tidigt för att slå fast?

Vi tycker inte alls det och det räcker egentligen bara att titta närmre på truppen för att bilda sig en uppfattning om skillnaden, sett till tidigare år. Mbappe är lagets hjärta, morot och ja, egentligen allt men bortsett från honom så har PSG inte sådär jättemycket att komma med. Nu pratar vi inte alls om den här specifika fighten, mot AC Milan här på onsdag, utan menar snarare på att PSG absolut är långt från en av favoriterna till att vinna Champions League. För det är så man ändå får se på det hela då målsättningen hela tiden har varit att vinna CL. Man har varit nära, men är absolut inte på samma plats i år.

Det är dock ett PSG som såklart ska kliva in som favorit i en match mot AC Milan, så är det bara då man har det bättre laget här. Vi ger dock Milan fina chanser till att åtminstone få med sig ett kryss här, PSG med en Vitinha, Ugarte och Zaire-Emery på ett mittfält är allt annat än omöjligt att såra och det tycker vi någonstans även Newcastle gjorde klart. Den bilden förstärktes kraftigt i alla fall där på St James' Park och att Milan därför står emot relativt bra här, utgår vi från.

Siktar in sig på 0-0

PSG kommer till spel här på onsdag utan Kimpembe, Mendes och Asensio men resterande lirare är tillgängliga för spel vilket innebär att vi högst troligt kommer att få se följande PSG-elva;
Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Skriniar, L. Hernandez; Zaire-Emery, Ugarte, Vitinha; Dembele, Ramos, Mbappe

För Milans del är Sportiello, Chukwueze, Loftus-Cheek och Bennacer är alla out men Maignan kliver in i målet igen efter att ha missat Milans senaste fight i ligaspelet på grund av en avstängning. Så bra förutsättningar här för ett Milan som vi vet kommer att fokusera på defensiven, de är med all säkerhet nöjda så länge det står 0-0 och den uppgiften tror vi mycket väl de kan lösa. Milan har ännu inte släppt in ett mål i Champions League, 0-0 mot både Newcastle och Dortmund alltså.

Och vi är även här alltså inne på att det kommer att sluta målsnålt, Milan har en tendens att sätta sin egna prägel på matcherna och så länge det inte är ett Man City eller Bayern München så känner vi att de även här i Paris ska fixa uppgiften relativt bra. Fyra av Milans fem senaste fighter har resulterat i färre än tre mål och vi testar därför under 2.5 mål här till finfina 2.11x insatsen hos Hajper. 1-0 PSG? Kanske 0-0, men skönt att även ha råd med 2-0.

RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 500 KR BONUS

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.11
Bolag: Hajper (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: