speltips tipsmedoss kamil

Speltips Barcelona – Shakhtar Donetsk 25/10: Klasskillnad

Tuff uppgift här för ett Shakhtar Donetsk som lirar i en släpande serie i Ukraina, har bara en tävlingsmatch i sig sedan senast det begav sig i Champions League. Barca vinner.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Barcelona kliver som väntat in i onsdagens fight som stor, stor favorit här när Shakhtar Donetsk tittar förbi på Spaniens östkust, det raka spelet står runt 1.20x hos de flesta spelbolag och det sammanfattar läget väldigt bra. Barca kommer att slå Shakhtar och frågan är egentligen bara med hur många mål.

För det finns inte alls många detaljer som talar för en bortavinst här, knappt någon. Visst slog Shakhtar Royal Antwerp med 3-2 på bortaplan senast det begav sig i Champions League men Royal Antwerp är samtidigt ett gäng Barca besegrade med 5-0. Dessutom hade Shakhtar en betydligt bättre uppladdning inför den fighten, de hade lirat tävlingsmatcher hela vägen in i princip men annorlunda ser det som sagt ut inför onsdagens möte.. För vi vet att kriget fortsatt pågår i Ukraina och det påverkas såklart fotbollen av, Shakhtar har bara lirat en ligamatch sedan den 30 september och då ska även nämna att de placerar sig trea i den inhemska serien. Med en match mindre spelad förvisso, men i vanliga fall brukar Shakhtar sticka iväg tidigt här i Ukraina och det säger även det en del om hur laget mår i dagsläget. Så en släpande serie och få matcher inför onsdagen, inte alls optimalt när man ska ställas mot ett lag av Barcas kaliber.

Så allt talar verkligen för att Barca vinner onsdagens möte relativt tryggt, Barca trivs jättebra här hemma och har även vunnit alla sina matcher här under säsongen 23/24. Sex vinster av sex möjliga alltså och då har de även nätat vid 17 olika tillfällen. Ett bra målsnitt och bara två insläppta mål bakåt, det finns därför anledningar att titta närmre på asianmarknaden här – och vi räknar med att de åtminstone hänger tre.

Tunga avbräck, men!

Kounde, Sergi Roberto, Raphinha, Frenkie de Jong, Pedri och Lewandowski saknas alla fortfarande för Barcelonas del men vi tycker ändå det finns värde i Barcelona på asianmarkanden och mer exakt i linan -2.0 asian (insatsen tillbaka vid en tvåmålsseger). Visst är Lewy out ett tungt avbräck, men här finns ersättare i form av formstarka lirare i en Felix bland annat. Även Torres och Yamal kan fylla en del av det tomrummet och den trion tycker vi känns jättefin så här på förhand, i den här typen av match. Det är trots allt en Champions League-kväll i Barcelona som stundar, och därför även ett ypperligt läge för de lite yngre spelarna att visa upp sig.

Vi räknar helt enkelt med att Barca tänder till här och är de kapabla att göra fem mot Royal Antwerp, så bör de vara kapabla att hänga tre här. Porto slog Shakhtar med 3-1 på bortaplan i premiärrundan, Royal Antwerp satte som sagt två mot dem, sen har Shakhtar i en liga som den ukrainska, tappat poäng i hälften av sina bortamatcher den här säsongen. Stor, stor skillnad här när Barca agerar värd.

Vi klickar in Barcelona (-2 asian handicap) till fina 1.95 gånger pengarna hos spelbolaget ComeOn. 3-0 Barca!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: