speltips tipsmedoss kamil

Speltips Röda Stjärnan – Manchester City 13/12: Fint värde identifierat

Trots något sämre insatser från Manchester Citys sida här på slutet, räknar vi med att de vinner här – trots att de inte har något att spela för.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETINIA

Twitter Facebook

En betydelselös fight detta för Manchester City men även en möjlighet för lirare som i vanliga fall inte lirar så mycket att visa upp sig, och det kommer vi inte ifrån, att laget Pep kommer att ställa fram här kommer att vara ett slagkraftigt sådant där såklart mycket kvalité kommer att finnas, därför utgår vi även från att Röda Stjärnan upplever stora problem här på onsdag. 

För nu är det trots allt så att även Röda Stjärnan inte har någonting att spela för här, de har tre pinnar upp till Young Boys men säkrade bara en pinne mot den schweiziska klubben över två matcher och har därför längre ingen möjlighet till att kliva om dem. De är alltså helt out här och visst kommer de att vara det snäppet mer motiverade laget i och med att det är Man City som tittar förbi, något av en årets match för deras del, men just att man faktiskt inte har någonting att spela för, öppnar upp för att man hemmalaget kanske inte ger sitt allt i varje duell i 90 minuter. Det har vi ändå svårt att se, dessutom kan man komma att tappa tålamodet eller disciplinen här vid en eventuell ledning för Man City och därför tycker vi även det är en bra idé att välja Peps gubbar här på onsdag.

En komfortabel bortavinst är att vänta här säger vi, Man City är så pass mycket bättre och höstens resultat har onekligen bekräftat detta. Fem vinster av fem möjliga lyder facit för Man City och då har de även gjort tre mål i alla sina matcher här i Champions League.

Odds från asianmarknaden

Bakhar har en full trupp att jobba med här inför onsdagens fight och det får vi slå fast är positivt såklart, ett par avbräck hade betytt att man är chanslösa men nu kliver man i alla fall in här med en positiv uppladdning och fina förutsättningar. Däremot räknar vi inte med att detta räcker, utan att Röda Stjärnan bara har plockat en pinne i det här gruppspelet talar sitt tydliga språk, och även det faktum att deras motståndare har avfyrat otroliga 46 skott mot deras mål i de två senaste omgångarna gör detta. Young Boys 22 och Leipzig 24 i omgången innan. Får City det utrymmet här, ja då kommer det att smälla.

Däremot ingen Håland hos gästerna här på onsdag, och även Doku, Steffan och Kevin De Bruyne är out men annars är truppen intakt och enligt engelsk media lär vi kunna få se lirare som Stones, Akanji, Rodri, Kovacic, Grealish och Alvarez från start här. Vi är därför inte allt för oroliga över att Håland inte är med, utan Alvarez lär vara sugen på att visa upp sig här och han har så här långt presterat fint i CL. Fyra mål på fyra matcher har det blivit och i och med att han bara fått två 90-minutare i PL sedan den 21 oktober, utgår vi från att han är väldigt motiverad på onsdag.

Manchester City (-1.5 asian handicap) är därför värd en liten slant här till exakt dubbla degen hos Betinia, bra värde känner vi just eftersom att Röda Stjärnan är cementerade på sin fjärdeplats. Extra betryggande här att Man City gjort 15 mål på 5 CL-matcher, dessutom mäkta imponerande att vända på 0-2 till 3-2 mot Leipzig här närmst i CL. De de där första 45 lär man inte vilja upprepa här. 3-1 Man City.

RYGGA DITT SPEL HOS BETINIA – FÅ 120 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Betinia (120 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: