speltips tipsmedoss kamil

Speltips Celtic – Feyenoord 13/12: Fint värde på hemmalaget

Celtic är att lita på här hemma på Celtic Park och vi räknar därför med att de ger Feyenoord en ordentlig match här. Bör kunna vinna på onsdag.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Celtic bara med en hopsamlad pinne här i Champions League och det innebär även att de är fast på jumboplats här efter inför den sista omgången på onsdag. Feyenoord även de fast på en tredjeplats då de har fyra pinnar upp till Lazio och de är därmed klara för spel i Europa League till våren. Alltså är matchen betydelselös här, vi är dock säkra på att det inte är hela sannningen när Celtic entrar Celtic Park på onsdag.

Ständigt en fantastisk stämning här på Celtic Park och en tuff arena att resa till och säkra tre pinnar, det har vi fått lära oss under de senaste åren även i år tycker vi faktiskt det varit tydligt. Celtic plockade en pinne mot Atletico här och föll mot Lazio med uddamålet och det var dessutom ett mål som kom efter 90 spelade. Alltså stod man upp jättebra mot de två bästa lagen i gruppen och vi ser därför inga som helst anledningar till varför de inte skulle göra det här på onsdag. Fansen lär kunna ge de energi även fastän de inte lirar om något speciellt, för det är trots allt CL-fotboll på Celtic Park och den sista CL-fighten dessutom på ett litet tag i alla fall. Motivationen bör det därför inte vara något fel på.

Feyenoord räknar vi därför med uppelever problem här, i alla fall till den grad där Celtic är med här under 90 minuter och sen lär det bli små marginaler som avgör. Men nu trissas alltså oddset upp kraftigt på främst Celtic här och det tycker vi att man borde utnyttja. För det ska nämnas, att Celtic var bättre än Lazio här i oktober månad, de vann xG-fighten och vann även bollinnehavet, mot Atletico gjorde man två mål och hade en ledning intakt två gånger om – dessutom vann man alltså även där bollinnehavet. Det säger en del.

Supervärde på Celtic

Maeda, Hatate, Abada och McCarthy är alla fyra out här för Celtics del på onsdag men här är det enbart Maeda som kommer att saknas, japanen med sex baljor i den skotska ligan den här säsongen och plus tre assist. En fin poängspelare i detta Celtic. De andra har inte alls spelat mycket fotboll den här säsongen. Därför ett starkt Celtic-lag vi kommer att få se här.

Feyenoord kommer samtidigt till spel utan Hartman, Nieuwkoop och Jahanbakhsh, den förstnämnda där en viktig kugge i detta laget och en av de lirarna med flest minuter i Feyenoord den här säsongen. Däremot ett Feyenoord som även klarat sig fint utan honom, ett starkt kollektiv det här främst med en supervass Gimenez i offensiven. Han kommer att lira från start här och lyckas Celtic bara neutralisera honom, ja då är mycket ändå vunnet.

Vi räknar med att Celtic är sådär fysiska som de brukar vara här på Celtic Park, inget finlir här utan man kommer att göra motståndet frustrerat och alltså ta sig an den här uppgiften på precis samma sätt som mot Atletico och Lazio. Det tror vi funkar väl här för Celtic, det här är ingen rolig bortamatch trots allt, kallt, fysiskt och så är matchen betydelselös för Feyenoord, vi räknar därför inte med att man kommer upp i sin högsta möjliga nivå här. Celtic (dnb) tycker vi därför också är värd en slant här till 2.31x insatsen hos Bethard. 1-0?

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2.31
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: