speltips tipsmedoss kamil

Speltips Porto – Shakhtar Donetsk 13/12: Värdet till höger

Klar favorit till vänster här inför avgörandet i grupp H. Porto-vinsten finns till runt 1.45x insatsen hos Snabbare, trots att båda står på nio pinnar. Lite väl lågt?

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Ett häftigt avgörande här i Portugal under onsdagen när Shakhtar kommer på besök till Porto, de båda lagen på nio poäng efter fem spelade omgångar och Shakhtar vet vi har stått för två jättefina insatser mot Barcelona bland annat, där de på alla sätt och vis visade upp sin kvalité. Vi tycker därför även värdet är lite väl överdrivet här, Shakhtar betalar på tok för högt i vår värld och speciellt i och med att Porto här kommer att vara en aning försiktiga, då krysset här innebär ett portugisiskt avancemang.

Så en tacksam ingång någonstans för Portos del och det talar även för dem såklart då de kan spela på resultatet, samtidigt som Shakhtar måste vinna. Men just den enkla förutsättningen här tänker vi även kan gynna Shakhtar, som gillar att spela en offensiv fotboll. De har inte alls så mycket att förlora utan kan gå för det och får man då in första baljan här, då kan det bli skakigt här hos hemmalaget.

En stor tro är dessutom med all säkerhet vad Shakhtar kliver in här med, de har vunnit två raka matcher i Champions League nu och båda med 1-0, mot Royal Antwerp och Barcelona. Det är imponerande att man såklart först och främst slår Barca och dessutom nollar dem, men även att man vid ett jättepressat läge – och dessutom som storfavorit – ser till att slå slagpåsen i gruppen. Det är inte alltid så enkelt och den typen av vinster brukar kunna få lag att växa. Vi har därför alla anledningar att titta till höger här när favoritskapet är så pass stort som det är på Porto. De är absolut ingen garanti här säger vi, utan det är ett pressat läge och man har dessutom väldigt mycket att förlora.

Shakhtar plusspelas

Samuel Portugal, Marcano och Veron missar alla tre definitivt det här mötet för Portos del och Wendell är samtidigt ett frågetecken och därmed osäker till spel. Vi slår därför fast att förutsättningarna är goda här för hemmalaget då ingen av dessa lirare satt något större avtryck den här säsongen. Man kan alltså ställa fram samma elva här som senast det begav sig i Champions League.

Detsamma gäller även gästerna här som alltså kan forma samma lag som mot Royal Antwerp, Traore och Petryak är out för Shakhtar men de har noll minuter i CL så här långt och vi slår därmed fast att vi kommer att få se samma gäng här som plockade tre pinnar mot Barcelona. Dessutom kliver Shakhtar in här med tre raka vinster och noll insläppta mål på de matcherna. Det här är ett lag vi inte ska stänga dörren för, det är uppenbart i vår värld.

Shakhtar Donetsk (+1.25 asian handicap) – vinst på halva insatsen vid en uddamålsförlust för Shakhtar – tycker vi därför om jättemycket här till 1.85x insatsen hos Snabbare. Shakhtar är uppenbarligen svåra att få hål på och det lär Porto få uppelva här, vi ska heller inte glömma att Shakhtar var sånär på att plocka poäng i Barcelona. Det någonstans en bekräftelse på Shakhtars höjd. Lycka till nu!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (+1.25 asian handicap)
Odds: 1.85
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: