speltips tipsmedoss kamil

Speltips Lens – Sevilla 12/12: UEFA Champions League

Speltips, odds och allt inför tisdagens Champions League-fight mellan Lens och Sevilla den 12 december. Matchstart: 18:45.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

1-1 slutade det senast Lens och Sevilla ställdes mot varandra i september månad, då i Sevilla, Spanien och det innebär helt enkelt att vinnaren här, säkrar spel i Europa League nästa säsong. Kryss räcker samtidigt för Lens här då de infinner sig tre pinnar före, och för Sevilla är det alltså bara vinsten som gäller. Arsenal och PSV, som bekant redan klara för slutspelet.

Ovannämnda förutsättningar tycker vi talar för en minst sagt tät tillställning här i Frankrike på tisdag, 1-1 senast som sagt och vi ser ett liknande resultat målas upp även den här gången. Lens spelar i princip alltid jämnt, de har främst en stark defensiv och vinner matcher via den vägen, bjuder sällan på större vinster än en uddamålsseger och därför tänker vi att en jämn tillställning är att vänta. Speciellt då krysset räcker här för hemmalaget.

Sevilla är samtidigt väldigt nöjda här så länge det står 0-0, så är det. Formen är inte alls bra och Sevilla har det tufft i La Liga, de står dessutom på noll vinster här i Champions League inför den sista omgången och ett 0-0-resultat tar man därför hela vägen fram till i alla fall matchminut nummer 80. För det innebär helt enkelt att de är med här, då är man bara ett ynka mål ifrån Europa League och det talar för att vi kommer att få se både en målsnål och tät tillställning här på Stade Bollaert-Delelis.

Dubbelchansen

Lens kommer till spel utan Machado, Sishuba, Cabot och Farinez på tisdag vilket innebär att man kan forma samma lag som här närmst i helgen mot Montpellier eller som senast här i Champions League mot Arsenal. Så positiva förutsättningar, rent truppmässigt i alla fall.

För Sevillas del ser läget betydligt mörkare ut då man har både Ocampos och Fernando avstängda, dessutom lider man av ett flertal skador här i Acuna, Kouassi, Mariano Diaz, Navas, Bade, Suso och Pastor. Vid en första anblick ser läget därför jätteallvarligt ut men här ska det även nämnas att många av dessa lirare inte alls lirat regelbundet den här säsongen. Sevilla kan fortsatt forma ett starkt lag här på tisdag;
Dmitrovic; Sanchez, Ramos, Gudelj, Pedrosa; Rakitic, Soumare, Sow; Torres, En-Nesyri, Mir

Det är ett Sevilla som ska vara kapabla till att åtminstone lösa ett kryss här borta i Lens, Lens är ett motstånd som passar Sevilla väl i och med att de främst fokuserar på att stå rätt och förutsättningarna här talar dessutom för att det är Sevilla som kommer att ha bollinnehavet. 0-0 lär de därför kunna hålla, sen har Sevilla en helt unik förmåga att ta sig långt i Europa och därför ser vi även dem lira Europa League till våren. De vann den tävlingen i fjol, trots alla problem i den inhemska serien och den detaljen ska vi absolut inte glömma här. Vi tycker därför dubbelchansen är värd en slant här till 1.79x insatsen hos nya expekt, superfint värde i och med att Lens bara har vunnit 4 av sina 11 senaste fighter sett till alla tävlingar. Vi kör! Och missa absolut inte att nya expekt har en ny licens sedan den 5 december, det innebär att ALLA kunder kan hämta hem deras freebet på uppåt mot 1500 kr. Även ni som tidigare haft ett konto hos dem alltså. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.79
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: