speltips tipsmedoss kamil

Speltips Atletico Madrid – Lazio 13/12: Inget målkalas

Båda lagen nöjda här så länge det står 0-0, det är känslan så här inför avgörandet på onsdag. Gruppvinsten i potten i Madrid.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Vi hittar Atletico Madrid på 11 pinnar här inför den sista rundan i Champions League och Lazio på 10, gruppfinal där en gruppvinst just står på spel och här är vi väl alla medvetna om hur tungt en gruppvinst faktiskt kan väga. Ett Bayern München i en åttondelsfinal eller eventuellt ett PSV, ja skillnaden kan vara stor här och därför är det bara att konstatera att onsdagens fight mellan Atletico och Lazio är viktig.

Och Lazio känner säkerligen att de har en chans här trots att matchen faktiskt går av stapeln i Madrid, en tuff uppgift på alla sätt och vis men en enstaka fight innebär att man har en chans, helt klart är det så och Atletico tänker vi först och främst kommer att minimera riskerna här. Krysset för de innebär att de vunnit gruppen här och därför är det Lazio som främst kommer att behöva ta initiativ framåt. Det är en tacksam sits för Atletico tänker vi, en matchbild som passar de väl i och med att de är trygga med att lira försvarspel och det bör i sin tur kunna sätta prägel på det här mötet.

En någorlunda försiktig approach här från båda sidor inledningsvis, det bör vara att vänta här då 0-0 är ett positivt resultat för Lazio hela vägen in nästan vill vi påstå då man vid det läget bara är ett mål ifrån. Samtidigt är uppgiften stor och Lazio är väl medvetna om att man behöver vara försiktiga, det finns inget utrymme för naivitet här utan Atletico gör betydligt fler mål den här säsongen än tidigare och det är Sarri väl medveten om. Det gäller därför att se upp här och stå rätt, annars kommer man att bli straffade av Griezmann och Morata.

Tillknäppt i Madrid

Pablo Barrios och Thomas Lemar är hemmalagets enda avbräck inför avgörandet här på onsdag och därför konstaterar vi att bästa möjliga förutsättningar råder här för Atletico. Barrios har bara gjort tre matcher den här säsongen och lika många står alltså Lemar på, som varit skadad länge nu. Man kan alltså ställa fram sitt bästa möjliga lag här.

För Lazios del missar avstängda Rovella det här mötet och så har man Patric, Isaksen och Romagnoli out på grund av skada, det innebär att vi kommer att få se Anderson, Immobile och Alberto från start här. En stark Lazio-elva, som vunnit tre av sina fyra senaste fighter sett till alla tävlingar. Kryss här närmst dock, mot Hellas på bortaplan (1-1).

Så ett Lazio här i bra slag får vi trots allt konstatera, ett lag som försvarat sig betydligt bättre här på slutet än tidigare under hösten och där Sarri verkligen ser ut att ha fått en stabilitet på plats. Ett lag som presterar på en jämnare nivå och det bör kunna tala för att de står upp bra mot Atletico på onsdag. De har bara släppt in ett mål på sina fyra senaste matcher och hållit nollan intakt i fem av sina sju senaste fighter. Tydligt att defensiven är bättre nu och vi gillar därför också underspelet här då Lazio som sagt vid 0-0 är supernöjda. I alla fall hela vägen fram till matchminut nummer 70.

Under 2.5 mål betalar fina 1.86x insatsen här hos Casumo och blir vårt speltips härifrån Madrid, en lina Lazio har löst i åtta av sina nio senaste matcher. En siffra som känns betryggande. Max två mål här! Lycka till ifall ni hakar på.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.86
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: