speltips tipsmedoss kamil

Speltips Rakow Czestochowa – Sporting CP 26/10: Gästerna vinner

Klasskillnad här när Rakow Czestochowa och Sporting CP drabbar samman på torsdag. Stor, stor skillnad och trots att Rakow är värd, räknar vi med att Sporting vinner tryggt.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Rakow Czestochowa som väntat får vi ändå slå fast på noll pinnar här efter två spelade omgångar i Europa League, ett gäng som inte alls är på samma nivå som ett Atalanta och uppenbarligen även en bit efter ett Sturm Graz, efter torsk mot de här närmst med 1-0 på hemmaplan. Det var nyckelmatchen för Rakow och nu blir det såklart väldigt tufft att inte hamna sist här då först och främst Sporting väntar i två raka omgångar, och sen då Sturm Graz på bortaplan. Fyra förluster av fyra möjliga här framöver är ett minst sagt troligt utfall för den polska klubben.

För Sporting CP har vi alltså väldigt svårt att se att Rakow ska kunna brotta omkull, det skiljer ljusår i kvalité här och Sporting har dessutom fått en jättefin start på säsongen hemma i Portugal. De toppar Liga Portugal med sju vinster av åtta möjliga och är fortsatt obesegrade, 17-7 lyder målskillnaden och även det imponerande siffror. En stabil defensiv och en sylvass offensiv, Rakow har bara det förstnämnda, men även där brister man i detta sammanhanget. Annat i Ekstraklasa där man ändå går bra och placerar sig på en fjärdeplats i tabellen, med matchen mindre spelad än alla andra.

Så vi gillar värdet till höger här och räknar med att gästerna drar det längsta strået här i Czestochowa, de slog Sturm Graz med 2-1 på bortaplan i premiärrundan och då är detta Rakow ett litet steg ner trots allt. Dessutom är detta en jätteviktig match för Sporting som här närmst föll mot Atalanta, så trean pinnar måste jobbas in och det talar för att vi får se bästa möjliga Sporting på banan på torsdag.

Odds tips till 1.77 hos ComeOn

Lukasz Zwolinski är hemmalagets enda avbräck här inför torsdagen vilket innebär att unge Crnac lär få förtroendet från start igen här precis som i helgen mot Gornik Zabrze. En match Rakow överraskande nog förlorade med 2-1.

Sporting Lissabon har samtidigt bästa möjliga förutsättningar här och har alltså truppen intakt, de vilade ett par lirare i helgens cupfight mot CD Olivais e Moscavide dessutom vilket betyder att vi både har ett friskt och utvilat Sporting här. Något som såklart också talar till deras fördel här. Vi bör rimligtvis därför kunna utgå från att Gyökeres finns med från start, underbar start i Sporting för hans del – 8 mål på 9 matcher sett till alla tävlingar. Grymma siffror.

Med det sagt så är det väl bara att klicka in Sporting här till 1.77x insatsen hos ComeOn, jättefint värde och spelvärt ner till 1.70 säger vi i och med förutsättningarna och den faktiska skillnaden här. 2-0 Sporting!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.77
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: