speltips tipsmedoss kamil

Speltips Liverpool – Toulouse 26/10: Kombinationsspel hos Hajper

En trygg hemmavinst är att vänta här på Anfield när Liverpool och Toulouse drabbar samman. Vi räknar med att Liverpool står på 18 poäng i det här gruppspelet i december månad.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER 

Twitter Facebook

En ny tacksam uppgift för Liverpool här i Europa League får vi ändå konstatera när detta Toulouse tittar förbi på torsdag och här talar verkligen allt för att Liverpool vinner på nytt och därmed säkrar sin tredje raka seger i detta gruppspelet.

Och det räknar vi alltså med att Liverpool gör, skillnaden är så pass stor här och vi kan verkligen inte se tabelltian i Ligue 1 göra match av det här på Anfield, steget upp är för stort för deras del. Det hela är väldigt tydligt i vår värld, Liverpool har varit riktigt bra i Premier League den här säsongen och Toulouse står samtidigt på blott två vinster, av nio möjliga i en serie som Ligue 1. Med all respekt för den serien.

Vi tänker därför att Liverpool bör ha en god chans att vinna och hålla nollan intakt här på torsdag, Toulouse öser inte direkt in mål i Ligue 1 utan snarare tvärtom, så har de fått jobba hårt för alla sina 11 mål den här säsongen. 11 mål på 9 matcher. Här i Europa League står Toulouse på två fullträffar, en balja mot USG på bortaplan och så blev det en här mot LASK hemma också. Vi har därför alla anledningar att tro att de kommer att få kämpa ordentligt här, betydligt mindre boll kommer man dessutom ha sett till deras andra fighter och vi gillar därför även Liverpool & BLGM – Nej här skarpt till det fina värdet Hajper ställer fram.

Supervärde!

Robertson, Thiago och Bajcetic är alla tre fortfarande out här för Liverpools del men bortser vi från dem så får vi konstatera att skadeläget ser ljust ut nu. En hanterbar situation helt klart och speciellt så när den här typen av motstånd väntar i Europa League. Och enligt rapporter från England sägs Klopp forma en stark elva här på torsdag, Salah, Nunez, Diaz, Matip, Van Dijk och Tsimikas förväntas alla att starta och därför ska Liverpool bara vinna det här mötet tryggt – Liverpool har bara släppt in två mål på fem hemmatcher den här säsongen.

För Toulouse del missar Aboukhlal, Zanden och Cissoko det här mötet, inga lirare som dock hunnit sätta avtryck under inledningen här – de två sistnämnda har inte ens lirat en minut i Ligue 1. Vi slår därmed fast att Toulouse ställer fram sitt bästa möjliga lag här. Det räcker dock inte här på Anfield.

Vi klickar in Liverpool & BLGM – Nej här till mycket fina 2.32x pengarna hos speljätten Hajper, mycket fint värde i och med hur få mål Liverpool släpper in här hemma. 2-0 eller 3-0. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 500 KR BONUS

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Nej
Odds: 2.32
Bolag: Hajper (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: