europatipset tips

Europatipset 26/10: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot!)

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 43. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 20:59 och så 2 miljoner kr i jackpot!

✅ STOR LISTA! Marknadens bästa oddsbonusar i oktober månad – hämta din bonus här

Twitter Facebook

Extra omgång här med Europatipset och det är bara att tacka för underhållningen, jackpot och så ännu mer Europa-fotboll här under torsdagen med bland annat Liverpool, Brighton, Ajax, Leverkusen och Roma i fokus. Superfina matcher som även bjuder till i form av härliga möjligheter, många lag som streckas jättehögt som inte känns sådär jättepålitliga eller stabila. Vi tar bland annat ställning i match nummer 3, men höjer även ett varningens finger för det stora favoritskapet på bland annat Royale Union och Roma. Vi kör väl igång! Ni hittar i vanlig ordning spelförslag och analys här nedanför. Lycka till!

1. Veckans bank: Liverpool 
3. Veckans drag: X2
7. Veckans skräll: X

europatipset vecka 43 jackpot

TILL EUROPATIPSET

1. Liverpool – Toulouse, 1

Klasskillnad på alla plan här och oavsett hur högt Liverpool faktiskt streckas här (runt 90% i skrivande stund), så ser vi inte någon som helst anledning till att plocka med ytterligare ett tecken. Inte på Anfield. 2-0 eller 3-0.

2. Brighton – Ajax, 1

Ett minst sagt otroligt utfall med detta Ajax såhär i slutet på oktober månad, nästjumbo i Eredivisie med blott en vinst på sju omgångar och noll vinster här i Europa League. Svårt att blunda för den verkligheten och spiken därför fullt rimlig här i England, Brighton är bättre.

3. Panathinaikos – Rennes, X2

En supertät fight är att vänta här och det finns därför anledningar att börja strecka från höger när Panathinaikos är favorit inför. Ettan direkt skakig, och X2 känns därför superintressant. Rennes är bra och kan vinna i Grekland.

4. Royale Union SG – LASK Linz, 1X

Klar favorit i hemmalaget som streckas närmre 80% här men det väcker samtidigt intresse för det mittersta tecknet, Royale Union har förlorat mot Liverpool och kryssat mot Toulouse, LASK Linz bör därför inte vara helt chanslösa här. 1X!

5. FC Sheriff Tiraspol – Servette, 1X2

Sheriff Tiraspol agerar favorit inför torsdagen här och det av rimliga skäl ändå, hemmaplansfördelen bör kunna vara avgörande men Sheriff som favorit innebär samtidigt möjligheter till höger då hemmalaget trots allt står på noll pinnar. Men detsamma gör alltså Servette, vi streckar på här och tar inga risker – heja Servette!

6. Bayer Leverkusen – Qarabag, 1

Bayer Leverkusen är ett av Europas formstarkaste lag och även ett av Europas just nu mest spännande fotbollslag att följa, en otrolig säsongsinledning och de fortsätter alltså bara att vinna matcher och dessutom köra över sina motstånd. Någon gång kommer det att ta stopp, men absolut inte här. Spiken ett alternativ hela vägen upp till 99%.

7. Roma – Slavia Prag, 1X

Ett givet kryss att ha med här någonstans i och med hur trögt allting ser ut för Roma alldeles för ofta, Slavia Prag dessutom med tron här om att tre pinnar är möjligt efter två raka vinster här i Europa League. Givet kryss som sagt, när Roma väntas landa närmre 80%(!) här.

8. Bodö/Glimt – Besiktas, 1 2

Vidöppen fight säger vi och gaffeln därför ett härligt alternativ här, som ofta när turkiska lag är i centrum i den här typen av matcher. De är otroligt ojämna, står ofta för otroliga insatser men samtidigt även precis motsatsen. Kommer Besiktas upp i nivå vinner dem, men det kan mycket väl sluta 3-0 till Bodö/Glimt också.

9. Aberdeen – PAOK Thessaloniki, X2

Bara rimligt att haka på svenska folket här och försäkra sig med ett kryss, ett enkelt val någonstans då skillnaden trots allt är stor, men gruppen här jämn på sätt och vis. Hemma räknar vi med att PAOK vinner alla matcher, borta kan det komma att bli ett eller två poängtapp. X2 heltäckande här.

10. Dinamo Zagreb – Viktoria Plzen, 1X

Ofta en superfin stämning här i Zagreb när det vankas Europa-matcher och man förlorar även sällan här på hemmaplan, det blev vinst i premiärrundan mot Astana och poäng lär det ändå bli här också. Viktoria Plzen är dock bra så krysset att rekommendera när Dinamo Zagreb dessutom streckas till närmre 70%.

11. Genk – Ferencvaros TC, 1X

Genk närmre 75% här när Ferencvaros tittar förbi och det överraskar en aning då de bara vunnit 5 av sina 13 inledande fighter den här säsongen, sett till alla tävlingar. En trög start och väldigt få vinster, och då ska det även nämnas att de bara vunnit en enstaka match här på hemmaplan, sex av sju matcher har resulterat i ett poängtapp. Krysset därför ett givet tecken att ha med, oavsett system i princip.

12. Spartak Trnava – FC Nordsjälland, 2

Stor skillnad här när Spartak Trnava och Nordsjälland ställs mot varandra och vi föredrar därför även krysset i match nummer 13 framför krysset här, Nordsjälland slog Ludogorets med hela 7-1 här närmst i Conference League och det är en vinst vi tror kommer att leda de till ytterligare en vinst här och sen även ett avancemang.

13. Zrinjski Mostar – Legia Warszawa, X2

Superjämn match här på förhand och streckfördelningen går i linje med det också, vi förväntar oss dock att just hemmalaget står som större favorit när vi närmar oss spelstopp och det öppnar upp för X2 här. Legia är i grund och botten det bättre laget och bör kunna stå emot, slog även Aston Villa i premiärrundan.

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 1000 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming