speltips tipsmedoss kamil

Speltips Molde – Häcken 26/10: Supervärde till höger

Spelbolagen är överens om en sak här inför torsdagens möte mellan Molde och Häcken, att Häcken i princip är chanslösa på Aker Stadion. Vi tänker annorlunda.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE 

Twitter Facebook

En bit över 4.00x insatsen för bortasegern här hos Snabbare och det är fint värde får vi ändå slå fast då lagen i princip är jämnbra i vår värld. Molde inte alls mycket bättre i alla fall och dessutom i väldigt svag form här inför torsdagens möte, vilket helt klart bör kunna öppna upp för Häcken här. 

Molde kliver in i torsdagens fight med tre raka förluster och med blott två vinster på de sju senaste matcherna, 3-2-förlust här närmst mot Brann och även tre insläppta i omgången innan, mot Bodö/Glimt. En defensiv som alltså allt annat än imponerat och då vet vi hur vassa Häcken ändå är framåt. Visst bör de kunna såra det här Molde trots spel på bortaplan?

Vi känner det och även att Molde är så pass klara favoriter här tror vi kan ställa till det för dem, även de kliver in här med två raka nederlag i Europa League och måste vinna den här matchen. Ett poäng är inte tillräckligt bra och det tänker vi kan passa Häcken väldigt bra. Någonstans tacksamt att börja på bortaplan här för att spela nästa fight mot Molde på Bravida om två veckor.

Vi testar värdet

Jacob Karlstrøm och Martin Linnes är båda out här för Molde på torsdag och blir även så fram till Molde sätter punkt för årets säsong. Knudtzon och Berisha är samtidigt två frågetecken och det återstår att se ifall de hinner tillbaka här eller inte. Högst troligt inte, enligt rapporter från Norge under onsdagen.

Häcken har samtidigt bästa möjliga lag tillgängligt här och vi kommer därför också att få se bröderna Gustafson och Rygaard på ett mittfält, Sonko lär få förtroendet längst upp i banan i och med hattricket mot Peking. Även Layouni och Chilufya förväntar vi oss att se här i offensiven.

Så bra förutsättningar för Häcken till att faktiskt plocka sina första poäng i det här gruppspelet, det bör kunna bli så i och med hur svagt Molde gått här på slutet. Dessutom infinner sig den norska klubben först på en femteplats i tabellen med hela 14 poäng upp till Bodö/Glimt, absolut långt från ett jättestarkt år för deras del alltså. Därför bara fullt rimligt att testa en slant på Häcken (dnb) här till otroligt fina 3.24x pengarna hos Snabbare. Fantastiskt värde. 2-1 Häcken!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 3.24
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: