speltips tipsmedoss kamil

Speltips Girona – Celta Vigo 27/10: Odds från La Liga

Tabellettan(!) Girona har vunnit 8 av 10 matcher i La Liga och gjort fler mål än både Real Madrid och Barcelona. Befogad favorit här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Girona har minst sagt varit otroliga så här långt in på säsongen och även fastän vi med all säkerhet kan utgå från att de kommer att tappa fart framöver och tabellen kommer att jämna ut sig ju längre in på säsongen vi kommer, så har vi i alla fall här, alla anledningar att tro att de vinner igen.

För motståndet är generöst i Celta Vigo, det kommer vi inte från längre även fastän det inför 23/24 talades om att potentialen är stor hos laget från norr. De ser alltså även i år ut att bli en besvikelse och tiden den är möjligtvis inte knapp, men vi hittar Celta Vigo numer under ett nedflyttningsstreck 10 omgångar in och det säger en del om hur det gänget mår i dagsläget. Allt annat än bra alltså.

Celta Vigo delar nästjumboplatsen med Granada och står på blott en vinst den här säsongen, 10 mål framåt och 18 insläppta är ingen katastrofal målskillnad men oförmågan att vinna fotbollsmatcher gör situationen till en direkt oroväckande sådan. De drar i princip aldrig det längsta strået och har nu – trots enklare motstånd under de senaste veckorna – inkasserat noll vinster. Storförlust mot Atletico här närmst, kryss mot Getafe, förlust mot Las Palmas och ett kryss mot Alaves, det är Celtas fyra senaste resultat här i La Liga och vi har därför väldigt svårt att se att de ska kunna mäta sig med ett Girona i det här slaget. Girona är alldeles för bra i dagsläget.

Allt över 1.80x jättefint värde

Girona kommer till spel här på fredag utan Borja Garcia, Juan Carlos, Espinosa, Roca, Artero och Villa, lirare som dock varit out här sen tidigare och därför även ett oförändrat truppläge sett till hur det såg ut här närmst mot Almeria. Uppenbarligen en hanterbar situation för Girona och vi bör därför kunna utgå från att de kommer upp i nivå även här.

Celta Vigo har samtidigt Aidoo, Perez och Ristic out här och som om det inte vore nog åkte deras förstakeeper på ett rött kort mot Atletico Madrid här senast. Tung smäll givetvis och en detalj som såklart talar emot dem, får vi väl ändå slå fast.

Girona har varit det trevligaste laget att bevittna i La Liga under de 10 första omgångarna och det säger egentligen allt, de har gjort 24 mål på 10 matcher och har hanterat så pass många olika utmaningar att vi faktiskt litar på de fullt ut mot Celta Vigo på hemmaplan. De torskade stort mot Real Madrid den 30 september, men studsade tillbaka direkt och även ett landslagsuppehåll hanterade man på bästa möjliga sätt när man klev ut och slog Almeria med 5-2 direkt. Tydliga indikationer på att det inte rör sig om någon tillfällighet utan Girona är riktigt jäkla bra just nu. Vi väljer därför också att klicka in dem som vinnare här till mycket fina 1.81 gånger pengarna hos ComeOn. Tabellettan vs nästjumbon trots allt. 3-1 Girona!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.81
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: