speltips tipsmedoss kamil

Speltips Crystal Palace – Tottenham 27/10: Tuff uppgift för Spurs

Crystal Palace på Selhurst Park är absolut en knepig uppgift, vi räknar med att Spurs får det jobbigt här. Jämnt och inget målkalas.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE 

Twitter Facebook

Spurs har tagit oss alla med storm här under hösten och vilket jäkla utfall de ändå fått under inledningen på säsongen, de toppar Premier League när vi här strax kliver in i november månad och är alltså fortfarande obesegrade. Trots att de ställts mot tufft motstånd. Därför är det bara att konstatera att Spurs med all rätt kliver in i fredagens möte som favorit, högst troligt drar de nog det längsta strået här trots allt om de kommer rätt in i det hela, men vi höjer samtidigt ett litet varningsfinger för värden Crystal Palace, som vi vet har en fin solid defensiv och som även de fått en fin start på årets säsong.

Vi hittar Palace på en 11:e plats i tabellen med resultatraden 3-3-3, 7-11, blott 11 insläppta mål här efter nio spelade matcher och då kan vi även nämna att fyra av dem elva, kom här närmst mot Newcastle på bortaplan. Fram till dess, bara 7 insläppta mål på 8 matcher och därför är vi övertygade om att Palace kan göra match av det hela, genom att prioritera defensiven. Det är Roy väl medveten om såhär inför. Det är en sak som är säker.

Vi tänker därför att vi även kommer att få se den typen av fight här på Selhurst Park på fredag, en mer tillknäppt tillställning där Spurs kommer att ha det ganska jobbigt i den sista tredjedelen. Lite som man hade det mot Luton senast det begav sig på bortaplan under första 45, Palace är ännu bättre och har bara släppt in blott tre mål här på Selhurst Park den här säsongen. Sammanlagt har vi fått se sex mål på fyra matcher här, det finns därför anledningar att titta närmre på underspelet när Snabbare är inne på att en betydligt öppnare fight väntar här, de tror stenhårt på målen och vi är alltså inte helt övertygade om detta. Tvärtom säger vi.

Spel till 2.13x insatsen hos Snabbare

Crystal Palace kommer till spel utan Olise, Eze, Ferguson, Tomkins, Henderson och Schlupp på fredag, något vi även tycker talar för underspelet här då Palace inte alls kan inta mötet med samma typ av attityd när de offensiva spelarna saknas. Ett mer defensivt Palace här som såklart även hyser stor respekt för det här Spurs. Det gäller att vara försiktig.

För Tottenhams del förväntar vi oss inte att se några större förändringar i en startelva sett till hur det såg ut senast mot Fulham då man har alla de 11 gubbarna tillgängliga för spel här, ett byte däremot kan Ange Postecoglou visa sig göra här nu när Bissouma är tillgänglig igen efter att ha avtjänat sin avstängning. Hojbjerg out och Bissouma in alltså.

Med det sagt så finner vi som sagt värdet i underspelet här och mer exakt i den klassiska linan, under 2.5 mål. Finfina 2.13x insatsen får vi för det hos Snabbare och vilket är alldeles för bra för att inte testas. Spurs kan mycket väl vinna igen, men absolut att det blir tight, 1-0 eller 1-1 till och med, vore inte en jätteskräll. Då känns det ändå bra att vi har råd med ett 2-0-resultat också om Spurs nu visar sig fortsätta flyga här. Stort lycka till ifall ni hakar på och har ni ännu inte ett konto hos Snabbare så kan ni hämta hem 500 kr i välkomstbonus av dem via länken här nedanför. En fin deal med rättvisa omsättningskrav.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.13
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: