speltips tipsmedoss kamil

Speltips Chelsea – Brentford 28/10: 13:30-fighten

Ett Chelsea på uppgång och nu med ett par fina resultat i ryggen här inför lördagens möte mot Brentford. Bör kunna vinna här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET 

Twitter Facebook

Chelsea kliver in i lördagens möte mot Brentford med positiva tongångar och dessutom även obesegrade i fyra raka matcher, vilket är jättebra såklart i och med hur tuff inledningen har varit för Pochettino. Vinst över Brighton i EFL Cup, vinst över både Fulham och Burnley i ligaspelet och så ett kryss mot Arsenal här närmst (2-2), även det i Premier League.

Därmed slår vi även fast att Chelsea nu är igång, absolut att det kommer att ta lite tid här framöver till att Chelsea blir det gamla Chelsea, kanske ett år, eller två men vi räknar åtminstone med att vi kommer att ha att göra med ett bättre Chelsea än under inledningen nu. Matcher som den här, mot Brentford utgår vi därför från att de vinner och per automatik tänker vi därför även att Chelsea även kommer att börja leta sig in bland de åtta, sju främsta i en tabell framöver.

Brentford är dock ett tufft motstånd och är svårslagna, det vet vi vid det här laget och även i år har de undvikit många nederlag. Det har blivit poäng i sex av nio matcher för Brentford inför lördagen och därför bör de även kunna stå upp bra här på Stamford Bridge, men sett till 90 minuter, har vi svårt att se att de ska fixa det. Chelseas offensiv är trots allt igång och det är just det som har varit det stora problemet, nu har man gjort åtta mål på tre matcher och lirare som Palmer, Mudryk, Sterling och Jackson har dessutom hittat rätt, viktiga detaljer som vi tror kommer att resultera i att man slår Brentford till slut.

Inget målkalas

Chelsea är fortsatt tvungna att klara sig utan Fofana, Nkunku, Chukwuemeka, Chilwell, Chalobah, Lavia och Broja men annars är truppen intakt vilket vi ändå får slå fast är positivt, sett till åtminstone hur det sett ut under inledningen. Man kan alltså ställa fram Mudryk, Sterling, Palmer, Gallagher, Caicedo, Fernandez, Colwill, Silva, Disasi, Gusto och Sanchez, och det ska helt enkelt räcka här på lördag.

Brentford kommer till spel utan Henry, Damsgaard, Schade, Dasilva, Baptiste och Lewis-Potter här på lördag, ett par tunga avbräck här för gästerna men viktigt är i alla fall att Hickey är tillgänglig igen efter att ha avtjänat en match avstängning här närmst – Brentford slog Burnley med 3-0 på hemmaplan i det mötet.

Så goda förutsättningar för hemmalaget här som sagt, som vi alltså räknar med drar det längsta strået här, däremot utgår vi från att det blir tufft i och med hur Brentford brukar att approacha sina bortamatcher, defensivt och ofta väldigt svåra att få hål på här – bara fyra insläppta mål på resande fot. Chelsea & under 3.5 mål känns därför jättebra här till 2.28x insatsen hos speljätten Unibet, 1-0 Chelsea, kanske 2-0 eller 2-1, men absolut inget målkalas. Hämta även hem 100 kr freebet hos Unibet om ni ännu inte har ett konto hos dem, via länken precis här nedanför. Inga omsättningskrav! Lycka till nu.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.28
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: