speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Milan 13/12: UEFA Champions League

Dödens grupp lever i allra högsta grad här inför den sista omgången, PSG får dock inte vinna om Newcastle eller Milan ska plocka den sista slutspelsplatsen. Spännande här!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

PSG ställs som bekant mot Dortmund på bortaplan i den absolut sista rundan här inför slutspelet och vinner de den fighten, ja då är det dessvärre kört för både Newcastles och Milans del. Lirar PSG däremot kryss så kan Newcastle kliva upp på samma antal poäng som PSG och då är det fördel Newcastle där, i och med 4-1-vinsten över PSG i oktober månad. Milan däremot kan endast gå vidare om PSG förlorar i Dortmund.

Så ser förutsättningarna ut här inför onsdagens fight på St James' Park och här är det därför bara att konstatera att det är Newcastle som har störst chans att ta sig vidare. De spelar hemma här mot ett formsvagt Milan och gör de bara jobbet, så kan en avslappnat Dortmund, utan någon som helst press mycket väl plocka poäng mot PSG, i och med hur svaga fransmännen sett ut på bortaplan här i CL (förlust mot både Milan och Newcastle – och sex insläppta mål). Chansen finns därför för Newcastle och det är vi helt övertygade om att de känner såhär inför.

Vi utgår därför också från att Newcastle går all in här på onsdag och att de värdesätter inledningen högt här, en intensiv sådan bör vi kunna få se och här hemma brukar Newcastle trots leva upp till förväntningarna. De har vunnit sju av åtta PL-fighter här hemma och har uppenbarligen gjort jobbet, trots en helt otrolig skadesituation i truppen. Formsvaga är dem, det kommer vi inte ifrån och heller inte det faktum att de sett slutkörda ut, det är något oroande men absolut att vi räknar med att energin är en annan här på St James' Park när CL-fotboll väl vankas. Newcastle har haft siktet inställt på det här mötet nu sedan det där sura krysset mot PSG i Paris.

Newcastle vinner

Tonali, Pope, Murphy, Burn, Anderson, Barnes, Botman, Willock, Targett och Manquillo är alla som bekant out här för Newcastle, men viktigt är i alla fall att Wilson och Longstaff är tillbaka. Lite positivt rent truppmässigt i alla fall.

För AC Milans del är Thiaw, Kalulu, Pellegrino och Kjaer alla out här vilket innebär att man alltså bara har en frisk mittback i truppen, Tomori är den mannen och ja, det är bara att slå fast att Milan även de lider tungt av skador. Det är en av anledningarna till att man faktiskt gått så svagt som man gjort under de senaste veckorna, blott 3 vinster på de 10 senaste matcher lyder facit och addera därtill att man förlorat 5 av dessa fighter. Inte alls det Milan man vant sig vid att se i Serie A under de senaste åren och här i helgen föll man alltså på nytt, mot Atalanta med 3-2 – där Atalanta avgjorde fighten så sent som i den 95:e matchminuten. Det tar även det rent mentalt på ett gäng.

Så ett formsvagt Milan här som dessutom bara vunnit 4 av 10 bortamatcher säsongen 23/24, Newcastle ska per automatik ha en god chans att gå segrande ur det här mötet på hemmaplan och vi gillar därför också det raka spelet på dem till 1.90x insatsen hos nya expekt. Okej värde säger vi och spelvärt ner till i alla fall 1.85 här i och med Newcastles hemmafacit. 2-1 eller 1-0 här på St James' Park. Och missa absolut inte att nya expekt har en ny licens, det innebär att ALLA kan hämta hem deras freebet på upp till 1500 kr – även de som tidigare haft ett konto hos dem. Lycka till! 

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.90
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: