speltips tipsmedoss kamil

Speltips Union Saint-Gilloise – Liverpool 14/12: Bra slagläge för USG

Stor rotation är att vänta i bortalägret i torsdagens betydelselösa fight mot USG. Liverpool har dessutom Man United som väntar i helgen. Vi tittar till vänster i jakten på värde.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Liverpool, men främst Klopp med tankarna på annat håll här kan vi nästan med all säkerhet utgå från då matchen helt saknar betydelse och man faktiskt toppar Premier League numer med Manchester United dessutom som väntar i helgen. Det är nog ändå där prio ligger och vi kan även tänka oss att spelar rent mental också någonstans främst tänker på det mötet och gärna vill ha en bra uppladdning inför helgen. Superläge därför för värden USG här att vinna, de har fortsatt en möjlighet att sluta tvåa i den här gruppen och det mer energiska laget lär därför USG vara här.

Fullt fokus alltså från hemmalagets sida och någonstans är detta även årets match för dem, man får välkomna Liverpool till sin hemmaborg och vill nog gärna bjuda fansen på en vinst. Dessutom med ett avancemang i potten trots allt, stor morot här såklart för laget som lär haft en betydligt seriösare uppladdning inför torsdagen. Absolut att Liverpool är profesionella och att det här mötet kan vara en fin möjlighet för Klopp att testa nya lirare, men det är just vad detta är för dem. För hemmalaget är det någonting helt annat.

Vi gillar därför också värdet till vänster här, rimligtvis bör USG kunna dra det längsta strået då formen är riktigt bra. De toppar dessutom den belgiska ligan entrar den här fighten med tre raka vinster, dessutom är de obesegrade sedan en bra tid tillbaka och här hemma har de inte förlorat sedan den 16 september – nio matcher har man lirat här på Stade Joseph Marien sedan dess.

2.05x insatsen hos Unibet

Hemmalaget här med nästintill bästa möjliga förutsättningar inför torsdagens fight då man har en fullt frisk trupp att jobba med, endast Charles Vanhoutte missar det här mötet på grund av en avstängning.

Hos gästerna ser det alltså helt annorlunda ut rent truppmässigt får vi slå fast, lirare som Ben Doak och Conor Bradley förväntas starta här på torsdag och James McConnell och Kaide Gordon har båda blivit uttagna. Den trupputtagningen säger det mesta här från Klopps sida, han har dessutom gett lirare som Salah, Becker, Virgil van Dijk och bland annat Alexander-Arnold ledigt här och det är bara totalt 12 A-lirare blivit uttagna.

Ett kraftigt försämrat Liverpool med andra ord med tankarna på annat håll, därför superläge här att faktiskt utnyttja det fina värdet till vänster och klicka in USG (dnb) till fina 2.05x insatsen hos Unibet. Lite väl högt känner vi här, Royale Union har vunnit sju av nio ligamatcher på hemmaplan den här säsongen och är obesegrade här hemma i EL dessutom. Som sagt, de har även allt att spela för här. Lycka till ifall ni hakar på!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2.05
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: