speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Crystal Palace 21/10: Kombinationsspel

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan Newcastle och Crystal Palace den 21 oktober. Avspark vid 16:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER 

Twitter Facebook

Newcastle som väntat stor favorit här inför lördagens möte mot Crystal Palace på St James' Park och det favoritskapet räknar vi även med håller här då vi verkligen har all respekt för gästerna i Crystal Palace, men där vi samtidigt tydligt fått se ett Newcastle växla upp här på slutet.

Skillnaden därför fortsatt stor här, Palace har som bekant genomfört en fin säsong så här långt och placerar sig på en niondeplats i tabellen med tre vinster, tre kryss och två förluster. 7-7 lyder målskillnaden och den bekräftar just ovannämnda påstående, att Roy Hodgson verkligen fått defensiven på plats. Därför bör vi ändå kunna räkna med att Palace står emot bra här på lördag, men absolut att Newcastle sett till över 90 ska vinna den här matchen. Även fastän de redan här på onsdag har en superviktig match i dödens grupp i Champions League. Dortmund hemma, lyder den uppgiften.

Sju matcher utan en förlust lyder alltså mer exakt Newcastles facit här inför lördagen och precis som vi är inne på har de nu börjat hitta rätt igen efter en trög start på säsongen. De har dessutom vunnit fem av de sju matcherna och på sin plats att lyfta här är även det faktum att de alltså ställts mot bland annat AC Milan (kryss), Manchester City (vinst), PSG (storvinst) och West Ham (kryss). Det bekräftar ett och annat tycker vi och slår först och främst fast att Newcastle är att räkna med, ett av Europas just nu starkaste lag konstaterar vi och vi kommer därför också att välja deras sida här på lördag.

Vinner en målsnål fight

Newcastle kliver definitivt in i lördagens fight utan Barnes här som fortsatt är skadad och som bekant även missar spel under en längre tid, förväntas vara tillbaka först i januari månad 2024. Även Willock är out och så finns alltså ett par frågetecken här i truppen i form av lirare som är osäkra till spel, Botman, Joelinton och Isak är tre sådana. Botman och Isak högst troligt out men Joelinton sägs i alla fall vara spelredo här.

Crystal Palace har samtidigt en lång, lång lista av lirare som är out, Ferguson, Eze, Ahamada och Dean Henderson är definitivt out här och Riedewald, Doucoure, Ward, Franca, Lerma, Schlupp och Olise riskerar alla att matchen lördagens fight. Det återstår att se vilka Roy kan komma att ställa fram i slutändan men absolut allt annat än optimalt för Palace inför en tuff uppgift på St James' Park.

Med det sagt så tyder alltså det mesta på att Newcastle vinner här hemma på lördag, vi är i alla fall övertygade om att de gör detta i och med den fina bredden man faktiskt har i truppen. Wilson är trots allt en hyfsad ersättare här till Isak, exempelvis och vi klickar därför också in Newcastle som vinnare här men kombinerar även det spelet med under 3.5 mål då Palace har en fin defensiv. De lär göra match av det här trots allt. 1-0 eller 2-0 Newcastle. Kombinationsspelet hittar ni hos Hajper till finfina 2.04 gånger pengarna.

RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 500 KR BONUS 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.04
Bolag: Hajper (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: