speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester City – Brighton 21/10: Insatsen dubblas

Manchester City kliver in i lördagens möte mot Brighton med två raka torsk i ryggen. En tredje blir det inte. Odds tips till 1.98x hos No Account Bet.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Ett Manchester City här som har förlorat tre av sina fyra senaste matcher alla tävlingar inräknade och därför bör vi rimligtvis kunna räkna med att få se en reaktion från deras sida på lördag. Dessutom förlust mot Arsenal här närmst trots allt och även en tappad serieledning, det får oss att tro extra på Manchester City inför mötet mot Brighton.

Och därför kommer vi per automatik inte ifrån att Man City så här på förhand ligger betydligt närmre segern här, de är det bättre laget och Brighton har dessutom visat upp en något sämre form här på slutet. De Zerbis mannar har inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher och här kommer vi inte från att de faktiskt lider av att spela på flera håll, absolut inget alarmerande på något sätt då Brighton trots allt stått för en fin inledning på 23/24, men absolut att det blir tufft att slåss på alla fronter. Det råder det inga som helst tvivel om.

Vi räknar därför med Manchester City här på lördag, Brighton har bjudit på ett par tveksamma insatser och Man City har vi samtidigt väldigt svårt att se ska förlora ytterligare en fotbollsmatch här. Arsenal och Spurs är före i tabellen och så länge de är detta utgår vi från att City vinner fotbollsmatcher, oavsett hur tuffa uppgifter de har framför sig. Brighton är kluriga, men absolut att City är steget större här. Dessutom råder nästintill bästa möjliga förutsättningar här för Pep rent truppmässigt.

Leder i halvtid, vinner i fulltid

Manchester City har alltså bara ett namn uppsatt på en skadelista och det är fortsatt en viss Kevin De Bruyne, resterande lirare är dock tillgängliga för spel här vilket innebär att Rodrigo är tillbaka från avstängning. Jättepositivt för City såklart som lirar CL-fotboll här redan på onsdag.

För Brightons del är Enciso, Estupinan och Moder alla fortsatt definitivt out här samtidigt som vi har frågetecken på Lamptey, Milner och Julio. Mitoma är dock 100-procentig igen och därför spelredo här. På alla sätt och vis viktigt för Brighton att han håller sig frisk här framöver.

Med det sagt så konstaterar vi samtidigt att en Mitoma inte kommer att räcka till här på lördag, Man City på Etihad Stadium är trots allt världens tuffaste uppgift och då är Brighton heller inte på sin absoluta topp. Det har de åtminstone inte varit här under de senaste veckorna, oavsett vad de nu kan tänkas plocka fram här. De har heller aldrig vunnit på Etihad Stadium, utan City har städat av Brighton relativt tryggt här genom åren och har mer exakt gått segrande ur sju raka matcher här i Manchester. En reaktion är att vänta här från Man City och vi räknar därför även med att man leder den här matchen redan i halvtid. 1-0 efter 45 och så vinst över 90. 1/1 klickas in här till nästan dubbla degen hos No Account Bet – 1.98x finnas att hämta hem här! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1.98
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: