speltips tipsmedoss kamil

Speltips Liverpool – Everton 21/10: Merseysidederby

Ligafotbollen gör comeback efter ett kortare uppehåll och Premier League bjuder till i form av åtta matcher under lördagen. Först ut är Liverpool och Everton vid 13:30.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Vi välkomnar i vanlig ordning tillbaka ligafotbollen med öppna armar och vilken jäkla helg vi har framför oss här med bland annat just det här derbyt, Man City – Brighton och så även Chelsea – Arsenal. Även fin fotboll på annat håll, både i Spanien och Serie A och superfint är det minst sagt när höstmörkret smyger sig på här framöver.

Liverpool som väntat klar favorit här i derbyt när Everton tittar förbi såklart och vi har inga som helst anledningar att tro någonting annat här, än det enkla faktum att Liverpool kommer att vinna. De har som bekant fått en fin start på årets upplaga av Premier League och precis motsatsen är verkligheten för det här Everton.

10 poäng skiljer Liverpool och Everton åt i tabellen inför omgång 9 och Everton hittar vi alltså först på en 16:e plats i tabellen med fem nederlag av åtta möjliga. Ingen jättesvag målskillnad vilket är en indikation på att de ofta spelar jämnt, men här kommer vi inte från att svårighetsgraden höjs ett par snäpp. För trots ett ganska så trevligt spelschema för Everton har de alltså tappat poäng i sex av åtta matcher, de siffrorna sammanfattar egentligen läget bäst. Klasskillnad här på lördag och vi räknar därför också med att få se en trygg hemmavinst för hemmalaget.

Odds från asianmarknaden

Robertson, Jones, Thiago, Kelleher och Bajcetic missar samtliga fem lördagens derby för Liverpools del men annars är truppen intakt och det innebär alltså att Gakpo är tillbaka här. Enligt nästan all media ska han vara tillgängliga och spelredo i alla fall. Diogo Jota är även han tillgänglig igen efter avstängning. Okej förutsättningar för Liverpool inför lördagen och det här är en situation vi räknar med att de hanterar när den här typen av motstånd tittar förbi.

Dele Alli är fortsatt out för Everton och väntas bli det ungefär fem veckor till, Coleman och Gomes missar även de matchen för bortalaget men annars är truppen intakt.

Everton har bara besegrat Liverpool vid ett tillfälle sedan 2010 och då är det på sin plats att lyfta att lagen ställts mot varandra vid hela 28 tillfällen sedan dess. Det visar tydligt på vilket gäng som är storebror här och i och med hur förutsättningarna ser ut inför lördagens fight här den 21 oktober, så har vi inga som helst anledningar att tro att gästerna vänder på den här dystra trenden. Liverpool kommer att vinna och vi räknar med att de gör det med två bollar eller fler.

Liverpool (-1.5 asian handicap) gillar vi därför skarpt här till 1.88 gånger pengarna hos Casumo, jättefint värde i och med hur fint Liverpool faktiskt har gått här på Anfield under inledningen (tre vinster av tre möjliga – och nio mål framåt). 2-0 eller 3-1!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.88
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: