speltips tipsmedoss kamil

Speltips Dortmund – Werder Bremen 20/10: Odds från Bundesliga

Borussia Dortmund en befogad favorit här inför hemmamötet mot Werder Bremen på fredag. Vinner i comebacken.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Fina förutsättningar här för Borussia Dortmund inför fredagens fight och vi räknar därför även med att de jobbar in alla tre poäng mot Werder Bremen som inte alls fått saker och ting att stämma under inledningen i Bundesliga.

Vi hittar gästerna först på en 14:e plats i tabellen här med fem förluster av sju möjliga, två raka torsk lyder facit här inför fredagen och addera därtill att man släppt in otroliga 17 mål på 7 ligamatcher. Vi kan därför inte se de göra match av det här på fredag, de är tydligt steget mindre och Dortmund kan dessutom vid vinst här kliva upp på en förstaplats i tabellen. En stor morot såklart.

Att Dortmund just har förstaplatsen inom räckhåll bekräftar trots allt att man har stått för en fin inledning på 23/24, fem vinster av sju möjliga lyder facit och noll förluster är fortsatt ett faktum. Dortmund är jättebra i år och är uppenbarligen att räkna med, vi känner oss därför väldigt trygga med att välja deras sida här på fredag. Dortmund vinner tryggt på Signal Iduna Park.

Skadeläget ljust hos Dortmund

Dortmund kliver in i fredagens möte endast med Morey, Duranville och Meunier out här, alla andra lirare är tillgängliga för spel vilket innebär att vi kommer att få se bästa möjliga Dortmund-lag här på fredag.

För Werder Bremens del missar Naby Keita definitivt det här mötet, utöver honom är även Stark och Pieper osäkra till spel här och enligt de senaste rapporterna talar det mesta för att de missar den här fighten. Två försvarare, och därför tunga tapp för ett gäng som läckt bakåt såklart – inte alls optimalt.

Med det sagt så lockas vi alltså av Dortmund (-1.5 asian handicap) till 1.88 gånger pengarna här hos Casumo, jättefint värde tycker vi i och med att Dortmund snittar två mål framåt/match här hemma samtidigt som Werder Bremen förlorat alla sina bortafighter i Bundesliga så här långt. 3 matcher, 3 förluster och 9 insläppta mål. 2-0 Dortmund? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.88
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: