stryktipsforslag och analys

Stryktipset 21/10: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Allt inför Stryktipset vecka 42. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr.

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [OKT] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Sju matcher från Premier League i comebacken här och det är bara att slå fast att landslagsfotbollen inte alls är lika trevlig att varken följa eller jobba på en Stryktipset-kupong. Vi tackar PL och Championship för dess existens och tackar Stryktipset för den här minst sagt härliga kupongen. Chelsea – Arsenal först ut, sen fortsätter det bara med bland annat Man City – Brighton och Newcastle – Palace! Superfina fighter här på lördag och vår analys finner i vanlig ordning här nedanför. Spelförslag likaså. Vi kör! Lycka till.

3. Veckans skräll: Brighton
4. Veckans bank: Newcastle 
11. Veckans drag: Southampton

stryktipset vecka 42 tips

TILL STRYKTIPSET

1. Chelsea – Arsenal, X2

En jämn streckfördelning ser det minst sagt ut att bli här när Chelsea står som knapp favorit i skrivande stund, alla anledningar därför att börja från höger här och vi streckar på – X2 känner vi oss jättetrygga med.

2. Sheffield United – Manchester United, 2

Sheffield United har förlorat sju av åtta matcher och bara noterats för sex mål framåt, ett lag som uppenbarligen inte räckt till här under inledningen och som heller inte komma att göra det framöver. En match Man United bara ska vinna. En befogad spik här.

3. Manchester City – Brighton, 1 2

Det är någonting med ett Brighton som tappat poäng i fyra raka matcher som får oss att titta till höger här, dessutom såhär efter ett uppehåll, vi testar därför gaffeln och räknar med att Man City vinner, eller att Brighton helt enkelt skrällar på Etihad. Ingenting mittemellan.

4. Newcastle – Crystal Palace, 1

Crystal Palace har varit jättefina under inledningen men Newcastle är helt enkelt bättre, superfina inför uppehållet här och visade någonstans att de är att räkna med – ett av Europas mest spännande fotbollslag. De håller här och spiken räcker därför gott. Bank!

5. Nottingham Forest – Luton, 1X

Nottingham Forest har minst sagt varit stabila här under hösten och är i vår värld numer ett pålitligt gäng här i Premier League, garanterar bra insatser och har ett stabilt försvar. Det räcker till minst en pinne mot Luton här hemma, 1X heltäckande säger vi. Känns superstabilt.

6. Bournemouth – Wolverhampton, 1X2

En vidöppen tillställning såhär inför och streckfördelningen går i linje med det, vi lämnar ingenting till ödet här utan klickar in alla tecken och skippar huvudvärken. Den jämna streckfördelningen får en spik att bli intressant här (eller åtminstone en halvgardering), men vi skippar det. För ovisst här.

7. Brentford – Burnley, 1X

En lösning som ändå känns rimlig här och som det bästa valet i slutändan, vi utgår från ettan men litar inte alls på hemmalaget till 100%, utan Brentford har haft det tufft under hösten. Vinner få matcher. Krysset därför obligatoriskt. Ett fint tecken att ha med trots allt när Brentford väntas landa på runt 55-60%.

8. Norwich – Leeds, 1 2

En match båda lagen vill vinna här tror vi till varje pris, nedåtgående form hos hemmalaget får nog Leeds att vilja ta tillfället i akt och just uppehållet kan vara en liten nystart för Norwich. Vidöppet här med andra ord och gaffeln därför superfin, Leeds tuffar som bekant alltid på. Så jobbar vi först och främst in bortavinsten här.

9. Blackburn – Cardiff, 1X

Vi hakar på svenska folket här i match nummer 9 där vi precis som alla andra känner att hemmaplansfördelen bör kunna bli avgörande här, Blackburn vann dessutom med 4-0 på bortaplan inför uppehållet och den lär ha gett de lite lugn och ro här i två veckor. Jättepositivt i och med den svaga starten. 1X bra!

10. Bristol City – Coventry, X2

Fint värde till höger här när Bristol står som favorit i match nummer 10, Coventry till under 30% tycker vi skarpt om då hemmalaget har gått riktigt svagt här på slutet. Tre förluster på de fyra senaste omgångarna. Alla anledningar att välja X2 framför 1X säger vi – Coventry har betydligt mer i sig.

11. Hull – Southampton, 2

Ett litet drag här med spiken på Southampton till spännande 30-35%, det gäller att sticka och jobba in den här typen av lösningar och vi väljer att göra detta just med Southampton. De var på uppgång här inför uppehållet där främst defensiven bara sett bättre och bättre ut. Bör kunna slå Hull.

12. Middlesbrough – Birmingham, 1

Middlesbrough har någonstans bevisat vad de är kapabla till när de väl får saker och ting att fungera, sju raka poängtapp har nu istället resulterat i fyra raka vinster och här hemma, räknar vi därför med att de vinner igen. Otrolig fin form här med fyra mål senast och nio mål på de tre senaste fighterna. Fem raka vinster dessutom ifall vi räknar med EFL Cup. Vi kör en spik här i match nummer 12.

13. Swansea – Leicester, X2

Swansea på uppgång här igen efter en trög start men vi håller samtidigt Leicester högre, betydligt högre. Leicester är en garanti här i Championship och det har de verkligen gjort klart för oss, tabellettan här trots allt med 10 vinster av 11 möjliga. Går som tåget och förlorar inte det här mötet.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming