speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Chelsea 25/11: Underhållande match

Chelsea med ett par pigga insatser här under de senaste veckorna som väcker hopp, utmanar Newcastle om tre pinnar här? Vi tror det.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

4-4 mot självaste Manchester City på Stamford Bridge precis inför uppehållet och en 4-1-vinst över Spurs på Tottenham Hotspur Stadium, innan dess en vinst över Blackburn i EFL Cup med 2-0 och vi slår därmed fast att det bubblar lite kring detta Chelsea nu. Betydligt piggare insatser här på slutet och de gör det ännu en gång mot bra motstånd, vilken ändå bör vara något av en bekräftelse vilken typ av höjd detta Chelsea kan husera på. Nu handlar det enbart om att vara jämnare och även komma upp i samma nivå i de enklare fighterna, då kan man fortsatt rädda den här säsongen.

Och Newcastle här på bortaplan är trots allt en fight av kategorin en supertuff uppgift, precis som den mot City, Spurs, Arsenal och Liverpool var. Därför bör vi rimligtvis kunna utgå från att Chelsea bjuder upp till kamp här, speciellt i och med prestationen mot Man City här närmst. Självförtroendet lär vara intakt och Chelsea lär därför även gå för det här, Newcastle har skakat en aning här under de senaste veckorna och är absolut sårbara. Trots spel på här på St James' Park.

För det är trots allt bara fyra poäng som skiljer Newcastle och Chelsea åt här i PL-tabellen, inte en jätteskillnad trots Chelsea tuffa säsongsinledning. Men nu är det trots allt stor fördel i hemmaplansfördelen här för Newcastle, de har varit grymt starka här på St James' Park med fem vinster av sex möjliga. Snittar dessutom mer än 2.00 mål per match här och det ska därför till en jätteinsats om Chelsea ska resa hem här med alla tre pinnar. Vi är inte helt säkra på att man har det i sig, men en underhållande match tror vi däremot det blir och att Chelsea som sagt bjuder upp till kamp här. 2-2 eller 2-1 Newcastle – eller kanske till och med 2-1 Chelsea. De har trots allt lirat riktigt bra i den här typen av fighter och Newcastle lider kraftigt av ett tungt skadeläge.

Överspelet spännande

Hela 15 namn är uppsatta på en skadelista hos detta Newcastle, alla är långt från definitivt out här men Murphy, Burn, Wilson, Anderson, Botman, Barnes, Hall, Manquillo och Targett är detta. De missar med all säkerhet lördagens fight mot Chelsea. Däremot kan Isak, Longstaff, Schar och Almiron alla vara med här om det vill säg väl, de sägs ha goda chanser till att återvända här i skrivnade stund i alla fall. Bruno Guimaraes är även han tillgänglig.

För Chelseas del är listan också väldigt lång, Fofana, Chilwell, Chalobah och Chukwuemeka missar alla helt säkert lördagens möte och även Nkunku och Lavia ser ut att missa ännu en fight. Den förstnämnda högst troligt 100% i nästa omgång däremot, det är positivt för Chelsea men den här fighten, lär komma för tidigt. Gusto och Colwill även de två frågetecken här.

Med det sagt så har vi alltså att göra med ett rejält skadedrabbat Newcastle här, ett lag som som bekant lidit stort på grund av det här läget men som trots allt visat på fin höjd emellanåt. Vi vill därför inte stänga dörren för dem här, utan gillar snarare överspelet då vi tänker att det kan komma att smälla här på St James' Park. Skador i backlinjen i båda läger, och Chelsea har börjat göra mycket mål – mer exakt 10 mål på de 3 senaste matcherna. Vi klickar därför in över 2.5 mål i matchen till 1.80x degen här hos speljätten nya expekt, en lina Chelsea har löst i fyra av sina fem senaste matcher. 2-1 åt något håll. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: