stryktipsforslag och analys

Stryktipset 25/11: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Allt inför Stryktipset vecka 47. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr!

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [NOV] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Stryktipset där ligafotbollen gör comeback! 6 matcher från Premier League och resterande i vanlig ordning från Championship, vi välkomnar tillbaka PL och Championship med öppna armar och lämnar EM-kvalet bakom oss. Äntligen! En tuff lördag är vad vi har framför oss här men det innebär även, superfina möjligheter. Vi har vår rad klar och den hittar ni som alltid här nedanför, följt av en stor, stor analys! Vi kör!

3. Veckans spik: Brighton
6. Veckans drag: X2
9. Veckans skräll: Coventry

stryktipset vecka 47 spelförslag

TILL STRYKTIPSET

1. Brentford – Arsenal, X2

Brentford har bara förlorat en enstaka fight här på Brentford Community Stadium den här säsongen och ett uppehåll är ett uppehåll, ett kryss vore därför inte en jätteskräll här trots allt. Rimligt att Arsenal inleder lite trögt. Krysset superfint, utgångstecknet tvåa!

2. Newcastle – Chelsea, 1X2

Kupongens mest givna helgardering i vår mening när Chelsea nu steppat upp, Newcastle fortsatt bättre om de har en bra dag men där oroar ändå skadeläget. Chelsea kan vinna. Newcastle kan göra det också. Vi kör alla tecken.

3. Nottingham Forest – Brighton, 2

Brighton ligger fortsatt runt 35% och puttrar där omrking sedan kupongsläpp, vi gillar den procentsatsen här mot Nottingham i en omstart. Superfin spik då vi rimligtvis bör kunna räkna med att Brighton börjar vinna fotbollsmatcher. Absolut ett vågat drag, men de ska också göras.

4. Burnley – West Ham, 1X

Vi sticker ut hakan här på Turf Moor och streckar från vänster, uppehållet kom allt annat än lägligt för West Ham som precis hade fått upp farten, och motsatsen säger vi om tajmingen på Burnleys break. De har mer fotboll i sig än vad de visat och bör kunna plocka lite fler poäng framöver.

5. Luton – Crystal Palace, 1X

Det blev en pinne här närmst på Kenilworth Road för Luton och det mot Liverpool, sen har man överlag varit mer kompakta här på slutet och både löst en pinne mot Nottingham samt förlorat med uddamålet mot både United och Tottenham. Palace, med tre torsk på de fyra senaste, bör Luton kunna stå emot känner vi. Vi börjar från vänster och fyller på. 1X känns ok i en återstart.

6. Sheffield United – Bournemouth, X2

Sheffield United med 9 nederlag av 12 möjliga här under inledningen och då är de även det laget som släppt in flest mål i Premier League, 31 insläppta på 12 matcher och de siffrorna talar någonstans sitt tydliga språk. Krysset närmst till hands här, men vi kör från höger. Bournemouth har mer kvalité i truppen.

7. Bristol City – Middlesbrough, X2

Bra läge att köra från höger när Bristol City ställs fram som favorit, fina procent på Middlesbrough och därför bara rimligt att välja dem. Fin form och de lär bara klättra framöver, 1 nederlag på de 10 senaste omgångarna här i Championship – dessutom har man vunnit 7 av dem fighterna. Givet med X2 framför 1X.

8. Huddersfield – Southampton, 2

En superspännande spik här som sticker ut kanske i och med under 40% på Southampton men wow vilken möjlighet det här är. De kliver in här med tre raka vinster och obesegrade sedan nio omgångar tillbaka – sex vinster av åtta möjliga lyder facit. Superfin form och tabellfyran har alla anledningar att gå för andraplatsen (Ipswich kommer att hamna i en svacka – frågan är bara när och hur lång den kommer att bli). Vi tror stenhårt på Southampton här, har dessutom vunnit fem av åtta möjliga matcher på bortaplan.

9. Millwall – Coventry, 1 2

Millwall allt annat än en garanti här säger vi men vi vågar samtidigt inte stänga dörren för dem, Coventry har inte alls mått bra här på slutet, även fastän de har förtjänat betydligt mer poäng än vad de har. Svårläst fight och en vidöppen sådan säger vi, under 30% på gästerna lockar och i slutändan blir därför gaffeln vårt val.

10. Plymouth – Sunderland, X2

Plymouth ett gäng för botten här i Championship och deras största fokus ligger enbart på att säkra ett nytt kontrakt, ambitionerna ser en aning annorlunda hos Sunderland som ligger bland top 6. Fin form, spännande lag och givet därför att börja från höger. Krysset dock att rekommendera – blott tre vinster av åtta möjliga här på bortaplan för Sunderland.

11. Preston – Cardiff, 1

En fight där hemmaplansfördelen bör kunna fälla avgörandet till slut, stor fördel Preston i det avseendet och vi kör därför spiken här trots att vi har att göra med två jämnbra gäng här. Lockar när Preston ligger och bubblar under 50% – allt över 60% tvingar med krysset.

12. Stoke – Blackburn Rovers, 1X

Stoke imponerar rent defensivt just nu och så länge ett gäng gör detta i Championship, och dessutom agerar hemmalag, känner åtminstone vi oss trygga i att välja deras sida. Fem raka utan en förlust dessutom för Stoke här, och då bara med ett insläppt mål – 1X heltäckande säger vi, trots Blackburns fina facit på bortaplan.

13. Swansea – Hull, 1

Swansea har bara vunnit 5 av 16 ligamatcher den här säsongen och är definitivt en risk här men vi har inte obegränsat med tecken och väljer helt enkelt att gå på hemmaplansfördelen. Inte helt orimligt i och med att båda lagen i princip är helt lika sett till xP. Jämn fight, där små marginaler kommer att avgöra.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming