speltips tipsmedoss kamil

Speltips Napoli – Union Berlin 8/11: Champions League

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Napoli och Union Berlin den 8 november. Matchstart 18:45.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Napoli med sex poäng här i Champions League inför omgång 4 och allt talar nu för att man löser avancemanget tryggt här, en trea mot Union Berlin här på onsdag och de är i princip helt klara för slutspel och då utgår vi alltså från att Braga förlorar mot Real Madrid. Vid det läget har Napoli nio pinnar och Braga tre, samtidigt som Union Berlin då fortsatt parkerar in på noll pinnar.

Det är såklart en stor morot här för Napoli, man lirar inför de egna supportrarna dessutom och vi tänker därför att man kommer komma upp i nivå här. Champions League är någonstans alltid en extra tändvätska för spelarna dessutom och vi gillar därför värdet till vänster här på asianmarkanden mycket, det är fortsatt intressant där den klassiska linan faktiskt bjuder till, och två baljor bör vi tror allt kunna räkna med att Napoli gör här. 

Inför den senaste matchen lagen emellan benämnde vi detta Union Berlin som Europas formsvagaste lag, de hade förlorat åtta raka matcher inför den fighten och föll som bekant mot Napoli med 1-0. Efter det har de dessutom radat upp tre raka nederlag, vilket nu alltså innebär att Union Berlin entrar onsdagens fight med 12(!) raka förluster, det är smått otroligt och har vi ens sett något liknande tidigare? Oklart. En fullständig kollaps är vad vi har att göra med och även fastän det bör kunna vända snart, så har vi alltså väldigt svårt att se att de ska kunna göra det här i Neapel. Napoli ser bra ut och jagar ett CL-avancemang, det väger som sagt tungt och en hemmavinst är därför också att vänta här. Allt talar för det.

Odds från asianmarknaden

Victor Osimhen är fortsatt out för Napoli men är på väg tillbaka nu och lär kunna göra comeback här om två eller max tre veckor. Det är också Napolis enda avbräck på onsdag och här får vi därför konstatera att förutsättningarna är goda, Raspadori har gjort det bra i Osimhens frånvaro och har nu nätat i tre raka matcher. Vi är därför inte allt för oroliga över Osimhen out, Kvaratskhelia, Raspadori och Politano är en superfin fronttrio som kommer att orsaka problem för gästerna. Det är vi helt övertygade om.

För Union Berlins del ser läget en aning mörkare ut, Chelsea-lånet Fofana är alltså out här på grund av en avstängning och han var i princip lagets enda vapen när lagen ställdes mot varandra i Berlin för två veckor sedan. Otroligt tungt avbräck då han i princip var den enda ljusglimten. Dessutom är fortsatt Schwolow, Schafer och Doekhi out på grund av skada, Juranovic dessutom osäker till spel.

Allting talar med andra ord till Napolis fördel här och vi gillar därför också Napoli (-1.5 asian handicap) mycket till 2.18 gånger insatsen hos No Account Bet, jättefint värde i och med att Napoli har gjort mycket mål här hemma och 2-0 är därför ett rimligt utfall här på onsdag. Eller 3-1. Union Berlin har släppt in 27 mål på 13 matcher (CL & Bundesliga inräknat). Lycka till ifall ni hakar på och missa absolut inte No Account Bets grymma välkomstbonus via länken här nedanför, uppåt mot 2000 kr finns att hämta hem.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.18
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: