speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Sociedad – Benfica 8/11: Inget målkalas

Först och främst fokus på att undvika ett nederlag här för Real Sociedad, gör man detta är i princip avancemanget säkrat. Ett nederlag däremot, bjuder in Benfica i fighten.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Vi hittar Real Sociedad och Inter på sju poäng i det här gruppspelet, Salzburg på tre och så floppen så här långt, Benfica på noll pinnar efter tre raka nederlag med noll gjorda mål. Det gör det hela glasklart inför omgång 4, vinner Real Sociedad här på onsdag är de högst troligt klara för vidare spel i Champions League då vi räknar med att Inter slår Salzburg.

Däremot innebär alltså en förlust för Real Sociedad här att spänningen ökar, Benfica på tre pinnar då samtidigt som Real Sociedad fortsatt har Inter kvar då och den matchen kan de mycket väl förlora. Där vill inte Real Sociedad hamna och i och med hur Alguacils gäng fungerar, räknar vi därför med att Real Sociedad approachar det här mötet relativt avvaktande på onsdag, med ett stort fokus på att stå rätt och inte släppa in något billigt mål här.

För det är så Real Sociedad nästan alltid lirar sin fotboll, de är otroligt trygga i defensiven och släpper in väldigt få mål, bara ett insläppt mål här i Champions League på tre matcher och i La Liga är det få lag som släppt in färre mål än dem. Vi tänker därför att ett målkalas inte kommer att ske här på Reale Arena, utan så länge det står 0-0 är Real Sociedad nog nöjda och Benfica likaså, i och med ett stukat självförtroende och att 0-0 trots allt innebär att gästerna är med. Underspelet därför superintressant här då spelbolagen inte är alls så säkra på att det här kommer att bli tight.

Odds tips till 1.88 hos ComeOn

Real Sociedad kliver in i onsdagens fight utan Traore, Pacheco, Andre Silva, Tierney, David Silva och Merquelanz som alla är uppskatta på en skadelista här, såklart är det långt från optimalt att jobba med sex avbräck, men det här är samtidigt lirare som inte satt något som helst avtryck under aktuell säsong – majoriteten med 150 minuter eller mindre på kontot under 23/24. Därför någonstans det bästa möjliga Sociedad vi faktiskt kommer att få se här – det Sociedad som faktiskt varit urstarka här i CL så här långt.

För Benficas del saknas Campos, Bah och Kökcu, vilket innebär att man åtminstone tvingas till ett byte här sett till hur det såg ut i en elva senast man ställdes mot Real Sociedad för två veckor sedan. Bah out alltså och in kommer högst troligt Aursnes.

Med det sagt så har alltså både Sociedad och Benfica spelat väldigt jämnt här i gruppspelet i alla matcher i princip, trots att spanjorerna har sju pinnar intakta och Benfica noll. 1-0 slutade det senast lagen ställdes mot varandra, innan dess föll Benfica mot Inter med 1-0. Dessutom ska vi även nämna att Real Sociedad bara bjudit på totalt ett mål, i fyra av sina fem senaste matcher sett till alla tävlingar. Vi känner därför att under 2.5 mål här till 1.88x insatsen är ett superfint spel, vi hade snarare räknat med ett odds kring 1.70-75 här och därför måste det bara testas – båda lagen har löst linan i alla sina matcher i CL så här långt. Vi säger 1-0 Real Sociedad, eller 1-1. Och ni hittar oddset hos speljätten ComeOn. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.88
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: