speltips tipsmedoss kamil

Speltips Atalanta – Sturm Graz 9/11: Europa League

2-2 här närmst när Atalanta och Sturm Graz ställdes mot varandra i Graz. Här i Bergamo vinner Atalanta.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Atalanta kommer närmst från en förlust här i ligaspelet mot Inter och hoppas kunna reagera direkt här på torsdag och studsa tillbaka, tre pinnar här och avancemanget är i princip klart får vi slå fast då man i dagsläget står på sju pinnar och Sturm Graz på fyra. Rakow hittar vi samtidigt på en pinne och Sporting på fyra. Sporting kommer att slå Rakow hemma, och gör därför bara Atalanta jobbet här, ja då har man sex pinnar ner till grupptrean och kan rikta om fokus på Serie A.

Och i Serie A får vi ändå konstatera att Atalanta i allra högsta grad är med och slåss om åtråvärda placeringar, en fin inledning på säsongen här med 19 pinnar intakta vilket innebär att man bara har två poäng upp till Napoli och Champions League. De är med, och det sammanfattar någonstans läget bra tycker vi, före Roma, före Fiorentina och även före Lazio och det är ett kvitto på att de är att räkna med. Minst sagt.

Så vi utgår ändå från att Atalanta kliver ut hårt här direkt från matchstart, de är det bättre laget här och lirar hemma. De städade dessutom av Rakow Czestochowa väldigt tryggt här i premiärrundan och Sturm Graz är inte så mycket bättre än den polska storklubben, utan snarare jämnbra och det bör kunna öppna upp för en ny trygg trea för Atalanta här i Bergamo.

Odds från asianmarknaden

Goda förutsättningar här för Atalanta rent truppmässigt då bara Palomino och Toure är out på grund av skada, resten av truppen intakt här vilket innebär att vi kan räkna med att få se lirare som Lookman, Scamacca, Pasalic, Hateboer och de Roon från start. En stark Atalanta-elva, och det vet vi sedan tidigare, att man prioriterat Europa väldigt högt.

Sturm Graz kommer samtidigt definitivt till spel utan Hierlander här som är avstängd och det är ett tungt avbräck får vi slå fast, lagkapten i det här laget och en viktig kugge på mittfältet. Rött kort mot Atalanta senast som bekant, så där tvingas man i alla fall göra ett byte. Resten av truppen ser däremot ut att vara intakt för gästerna.

Med det sagt så tycker vi alltså om Atalanta (-1.5 asian handicap) här till 1.82x degen hos No Account Bet, 2-0 eller 3-1 bör de kunna lösa här i Bergamo. Vi tycker Sturm Graz brister alldeles för mycket i defensiven för att helt enkelt räcka till här på bortaplan, de släppte bland annat in tre mål här i ligaspelet i helgen och även två innan dess, mot division 2-gänget GAK 1902 tidigt in i det österrikiska cupspelet. Dessutom har de inte hållit nollan intakt sedan den 5 oktober. Tydlig skillnad här säger vi. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.82
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: