speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sporting CP – Rakow Czestochowa 9/11: Klasskillnad

Viktor Gyökeres fick syna det röda kortet mot Rakow Czestochowa redan i den åttonde matchminuten senast i Polen, andra förutsättningar här när Sporting högst troligt lirar med 11 man i 90 minuter. Stor skillnad!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

86 minuter med 11 man mot 10 men trots det fick bara Rakow Czestochowa in en balja mot Sporting på hemmaplan, dessutom först i den 79:e matchminuten vilket vi tycker någonstans sammanfattar läget väldigt bra här. Rakow är absolut två steg mindre än Sporting och vore det inte för det kortet senast, så hade nog ändå Sporting vunnit den fighten med två baljor eller fler.

För Rakow har inte alls övertygat i Europa League så här långt, de föll bland annat mot Sturm Graz på hemmaplan och Sturm Graz ansågs vara det sämsta laget i gruppen inför. Det säger en del om Rakow, vi räknar med att den polska klubben blir kvar på ett poäng nu, förlust här och sen förlust mot Atalanta hemma och Sturm Graz borta. Allt annat vore överraskande i och med hur svaga de faktiskt varit, framåt har man i princip inte skapat någonting i dessa tre matcher, bortsett från senast när man lirade med en man mer. En xG-siffra på under 0.80 mot Sturm Graz hemma. Stor besvikelse som bekräftar ett och annat.

Vi räknar därför med att Sporting bara kör över Rakow här hemma, de kliver in i det här mötet med tre raka vinster och med fem vinster på de sex senaste matcherna. Så formen är det ingenting fel på här och heller inte målproduktionen då Sporting öst in mål, 15 mål på 6 matcher. 2-0 eller 3-0 Sporting säger vi därför här på torsdag.

Bra förutsättningar för hemmalaget

Viktor Gyökeres är som sagt out här på grund av en avstängning men annars ser truppläget bra ut för Sporting inför torsdagen, Paulinho lär ersätta Viktor och han är inne i en bra period, mål här närmst i helgen och han lär därför även bilda en fronttrio med Edwards och Goncalves. Lirare som med all säkerhet kommer att orsaka problem för Rakow.

För Rakows del är Arsenic, Lopez och Svarnas alla out  med långtidsskador sedan tidigare men även Zwolinski och Gryszkiewicz missar den här fighten. En situation som inte alls är optimal här då spelschemat är otroligt intensivt just nu.

I och med Rakows oförmåga att göra mål här i Europa så tänker vi att Sporting att vinna mot noll är ett fint spel här till 1.91x insatsen hos ComeOn. 2-0 eller 3-0 är någonstans rimligt här i och med skillnaden.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Sporting vinner mot noll
Odds: 1.91
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: