speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester United – Luton 11/11: United vinner

Ett generöst motstånd som väntar här för Manchester United får vi trots allt slå fast, ska väl bara resultera i en hemmavinst här på Old Trafford.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Förlust mot Köpenhamn här närmst i onsdags för United och det är bara att först och främst konstatera att EtH och Manchester United har det oerhört kämpigt just nu, att ligga sist i Champions League-gruppen efter fyra omgångar, med FCK och Galatasaray i samma grupp är absolut alarmerande, även är det alarmerande att de förlorat tre av fyra matcher i CL totalt sett och fem av elva möjliga här i Premier League.

United mår inget bra men ställs åtminstone här på lördag mot ett generöst motstånd får vi slå fast, ett Luton på hemmaplan ska man väl bara besegra, oavsett status. Det här gänget har förlorat sju av elva ligamatcher och infinner sig först på en 17:e plats i tabellen med blott sex ihopspelade poäng, här på bortaplan har de dessutom noterats för 14 baklängesmål på 6 matcher, och förlorat fyra av sex möjliga fighter.

Skillnaden är trots allt enorm här när Man United och Luton ställs mot varandra på Old Trafford, därför bara rimligt att tro att United kommer att studsa tillbaka här. De har vunnit tre av sina fyra senaste matcher i Premier League och med 11 gubbar på banan i 90 minuter, ska därför bara lördagens fight resultera i en hemmavinst. Vore det inte för Rashfords utvisning så hade United trots allt vunnit över FCK, för det ska i alla fall nämnas, att man körde över FCK under första 30. Bra minuter där innan det röda, och det är just det man får ta med sig in här till helgens ligamatch.

Odds från asianmarknaden

Casemiro, Martinez, Malacia, Shaw, Sancho och Diallo är alla definitivt out här för hemmalagets del och även Evans ser ut att missa här på lördag, har ännu inte helt uteslutits men allt talar för att han inte hinner tillbaka här. I vanlig ordning därför ett par avbräck för United som fortsatt lider med en något längre skadelista, helt okej förutsättningar däremot, inför en fight mot Luton och här ska det därför inte vara någon större fara känner vi. Viktigt att Hojlund satte två mot FCK och bara den detaljen får oss att titta närmre på asianmarkanden här – en helt avgörande detalj i och med hur få poäng de offensiva spelarna faktiskt gjort i United här i ligaspelet.

Luton kommer med all säkerhet till spel utan Andersen, Potts, Burke, Berry och Lokonga här men Bell ser ut att kunna hinna tillbaka här. Han ges en 50-procentig chans att lira. Med det sagt, samma Luton-elva här högst troligt, som senast i matchen mot Liverpool – en fight Luton plockade ett poäng i.

Så ett Luton något på rätt spår här får vi ändå slå fast och med självförtroendet intakt, men det är samtidigt en jätteskillnad på att lira hemma- och på bortaplan, Luton borta kommer inte plocka alls mycket poäng i PL under 23/24 och Uniteds första 30 mot FCK, tror vi innebär att United vinner tryggt här. Hojlund hänger minst en balja och United vinner med två mål eller fler. 2-0 eller 3-1 säger vi och klickar in United (-1.5 asian handicap) till fina 1.93x insatsen hos ComeOn! Bra värde här i och med hur mycket mål Luton faktiskt släpper in på resande fot.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.93
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: