speltips tipsmedoss kamil

Speltips Arsenal – Burnley 11/11: Insatsen dubblas

Arsenal förväntas slå Burnley relativt tryggt här på Emirates Stadium på lördag. Och så blir det också.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Absolut inte ett 100-procentigt Arsenal vi har framför oss här inför lördagens möte mot Burnley, men absolut ett gäng som i alla fall är två steg större än nästjumbon Burnley. Dessutom spel på Emirates Stadium här, vi kan därför inte se annat än att Arsenal vinner det här mötet tryggt.

För skillnaden är enorm här, Burnley har det kämpigt i Premier League och noterades för sin fjärde raka förlust här närmst när de föll mot Crystal Palace på Turf Moor. Deras totalt nionde förlust i Premier League, elva omgångar in och de siffrorna sammanfattar väl ändå läget bäst känner vi, Arsenal bör de inte kunna stå emot – oavsett status på Arsenal.

Läget är heller inte kritiskt i detta Arsenal på något sätt, utan förväntningarna är jättestora efter fjolårets säsong och det räcker i princip med två poängtapp för att det hela ska börja blåsa kring dem nu för tiden. De föll mot West Ham klart i EFL Cup och sen mot Newcastle, men studsade åtminstone tillbaka här närmst mot Sevilla efter en solid insats. Den tar man med sig in här nu tänker vi, och därför vinner man även på lördag.

Tunga avbräck hos Arsenal

Arsenal har som bekant lidit av ett ganska så tungt skadeläge emellanåt här under hösten och det är såklart något som påverkat dem och deras rytm, nu ser läget ut att vara ännu värre får vi slå fast då Timber, Jesus, Partey och Smith Rowe alla definitivt missar matchen, Ödegaard, Nketiah, Saka och Tomiyasu är dessutom stora frågetecken här och riskerar samtliga att missa den här fighten. Det vore långt från optimalt och ett direkt sargat Arsenal som entrar banan om läget var så pass allvarligt, och enligt rapporter från England är det allt annat än omöjligt att läget faktiskt blir så illa.

Därför kan det mycket väl bli så att vi har att göra med ett Arsenal som någonstans får det lite kämpigare än vanligtvis i den här typen av fight, Burnley hemma ska man besegra oavsett skadeläge i princip men missar alla ovannämnda namn, ser vi ändå ett Burnley göra match av det här. Åtminstone inledningsvis, att man är med.

Arsenal & under 3.5 mål tycker vi därför om mycket här till 2.04x insatsen hos No Account Bet, ett bra värde då Arsenal lirat boll i veckan med. 2-0 mot Sevilla där. Tufft matchande har det varit och en rutinseger inför landslagsuppehållet är bara ett rimligt utfall här. Vi testar! 2-0 igen säger vi, max 3-0. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.04
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: