stryktipsforslag och analys

Stryktipset 11/11: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Allt inför Stryktipset vecka 45. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr!

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [NOV] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Stryktipset med 13 nya matcher från England och mer exakt hämtas fyra från Premier League och resterande, i vanlig ordning från Championship. Ingen jackpot den här veckan utan ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kronor och med det sagt så är det väl bara att sparka igång! Bournemouth – Newcastle är matchnummer 1 och följs upp av Arsenal – Burnley, Man United – Luton. Härligt! Siktar vi mot 13 rätt, stort lycka till!

2. Veckans bank: Arsenal
3. Veckans skräll: X
9. Veckans drag: Middlesbrough

stryktipset vecka 45 spelförslag

TILL STRYKTIPSET

1. Bournemouth – Newcastle, 2

Trots ett par avbräck hos gästerna samt bortaplan så tänker vi att Newcastle vinner relativt tryggt ändå, Bournemouth är ett av de sämsta lagen i PL och det är numer uppenbart. Blott en vinst 11 omgångar in – mot Burnley. Vi klickar in tvåan och nöjer oss även där. Given lösning säger vi.

2. Arsenal – Burnley, 1

Veckans bank och mest självklara vinnare på Stryktipset kupongen i Arsenal, det går knappt att hitta ett argument som talar för gästerna här och oavsett status på hemmalaget, så vinner de i alla fall den här matchen. Och detta tryggt. Vi säger 2-0 eller 3-0 Arsenal och spikar hemmalaget trots att procenten lär sticka iväg här. Befogat!

3. Manchester United – Luton, 1X

Ett kryss att rekommendera här i och med att United helt enkelt är United, övertygade inte mot Fulham här närmst heller och Luton plockade en pinne mot Liverpool. Det får någonstans krysset att bli intressant, lite av ett måste dessutom i och med lösningarna i match nummer 1 och 2. Luton kan väl ändå stå emot?

4. Crystal Palace – Everton, 1X2

Vi var först inne på 1X, eller X2 här i match nummer 4 men landar i slutändan någonstans i att helgarderingen bara är ett måste här, Palace tycker vi om mycket, de är bra och det har de bevisat under säsongsinledningen. Men Everton har vaknat till liv, kan mycket väl vinna här på Selhurst Park – kliver in obesegrade i tre raka matcher och vunnit tre av sina fem senaste. Alla tecken och så håller vi en extra tumme för att Everton vinner.

5. Cardiff – Norwich, 1

Norwich har kollapsat ihop totalt här under de senaste veckorna och det är inte bara det att de förlorat fyra raka matcher nu, utan att de dessutom släppt in hela 11 mål här som väcker frågetecken. Oroväckande, minst sagt. Vi testar därför spiken här som lär landa på runt 50% till slut. Spännande drag!

6. Coventry – Stoke, 1X

Formsvagt vs formstarkt här i Coventry och Stoke men trots det väljer vi ändå hemmalaget här och just Coventry, de har bara förlorat en enstaka match här på hemmaplan den här säsongen och 1X känns därför bra här. Stoke med fyra nederlag på bortaplan dessutom, fyra av sju möjliga. Favoriten bör hålla men krysset att rekommendera – minst lika givet som ettan i princip.

7. Hull – Huddersfield, 1

Bara ett lag i Championship, Norwich har släppt in fler mål än detta Huddersfield och addera därtill att de bara vunnit en av sina nio senaste fighter. Dessutom, fyra insläppta mål i en och samma match, i tre av sina sex senaste matcher här i seriespelet vilket talar sitt tydliga språk. Drömläge för Hull att studsa tillbaka här efter nederlaget mot West Brom. Vi kör spiken här som i dagsläget ligger på runt 50%.

8. Ipswich – Swansea, 1X

Ipswich förväntas bli en stor favorit och en av de större på veckans Stryktipset-kupong och det bör vi ändå göra något med känner vi, speciellt i och med att Swansea någonstans bevisat att de kan lira boll. Fem vinster av åtta möjliga här på slutet och ett kryss bör de därför kunna mäkta med här. Även fastän det blir jättesvårt. Vi kör 1X.

9. Middlesbrough – Leicester, 1 2

Leicester förlorade för ovanlighetens skull en fotbollsmatch här närmst och Middlesbrough borta känner vi därför kan komma att bli knepigt, vi gillar gaffeln här av den anledningen, ofta kan det bli så att rytmen får sig en smäll efter ett nederlag och det öppnar upp för hemmalaget här. Vi utgår dock från tvåan här, Leicester är trots allt Championships bästa fotbollslag i år.

10. Queens Park Rangers – Bristol City, X2

Det är ett minst sagt hopplöst QPR vi har framför oss här och därför känns det bara rätt att börja från höger, att strecka på är dock inte fel i och med att Bristol är allt annat än en garanti – har förlorat tre av sina fem senaste matcher i Championship. QPR är däremot sämre, blott 9 ihopsamlade pinnar på 15 omgångar – 10 torsk av 15 möjliga! X2 heltäckande.

11. Sheffield W – Millwall, X2

Tabelljumbon Sheffield W i fokus här och det är bara att konstatera att de inte räcker till för spel här i Englands andraliga, blott 1 vinst av 15 möjliga lyder facit och addera därtill att de bara gjort 7(!) mål. 7 är den överlägset sämsta siffran i Championship. Vi utgår från tvåan här men fyller trots allt på, Millwall är ingen garanti utan har det ganska jobbigt de också (2-4-1 lyder resultatraden på bortaplan).

12. Southampton – West Bromwich, 1X

Southampton har ryckt upp sig nu och infinner sig på en fjärdeplats i tabellen med 8 vinster av 15 möjliga. 27 pinnar lyder poängskörden, ett poäng upp till Leeds här och West Brom hittar vi precis under på 26 poäng. Tät tillställning bör det därför kunna bli här, därför inte orimligt att tro att hemmaplansfördelen spelar en avgörande roll. Vi kör 1X.

13. Watford – Rotherham, 1X

Watford har inte riktigt kommit upp i nivå den här säsongen men serien är tight och man har trots en svag 16:e placering i tabellen, ”bara” sju pinnar upp till playoff. Det kan därför gå, men då gäller det att börja vinna fotbollsmatcher och inte spela oavgjort, och här bjuds man ändå på ett drömläge till att göra just det. Vinna. Rotherham har bara plockat ett poäng på bortaplan den här säsongen, sex av sju förluster lyder facit och 3-16 lyder målskillnaden dessutom. Ettan är därför given här trots allt, men det finns ändå anledningar att fylla på, det mittersta tecknet kan rensa fint och så har Rotherham ändå plockat lite poäng här på slutet.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming