speltips tipsmedoss kamil

Speltips Fulham – Burnley 23/12: Rakt spel från Craven Cottage

Fulham befogad favorit här hemma när Burnley tittar förbi. Tillräckligt bra värde däremot, vi klickar in hemmalaget som vinnare.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Fulham med en minst sagt fin period just nu där man förvisso föll här närmst i Premier League med klara 3-0 mot Newcastle men där man ändå får lyfta att anledningen till det först och främst var det tidiga röda kortet på Jimenez. Redan i den 22:a matchminuten alltså, och 0-0 höll man hela vägen fram till 57:e.

Innan dess känner vi alla till hur fint Fulham faktiskt gick och vi har väl därför inga som helst anledningar att tro att de inte ska fortsätta hålla en fin nivå, laget mår jättebra och extra bra här efter veckans avancemang till en semifinal i EFL Cup. 1-1 mot ett formstarkt Everton i fulltid och sen vann man efter straffar. Nu väntar Liverpool i en semifinal den 10 januari. Med all säkerhet en vinst som stärkt Fulham lite extra och fått de att gå vidare från Newcastle-torsken.

Vi ser därför inga anledningar att inte välja Fulhams sida här på lördag, tre raka vinster har man här på Craven Cottage och man har dessutom vunnit två raka matcher med resultatet 5-0. Tre mål innan dess dessutom när man slog Wolves med 3-2. Otroligt mycket mål gör man och man har så många fina alternativ i offensiven där alla i princip prickat formen samtidigt, galet mycket poäng de grabbarna har producerat här på slutet och rimligtvis bör det kunna räcka till tre pinnar mot ett motstånd av Burnleys kaliber, på hemmaplan. Vi kan inte se Burnley stå emot här, de är helt enkelt för dåliga. 13 förluster av 17 möjliga i PL, det säger allt.

Tillräckligt fin etta

Fulham kliver in i lördagens fight med Jimenez out här såklart i och med det röda kortet mot Newcastle, och Traore och Ream är out även de out sedan tidigare. Det däremot är alla avbräck Fulham har att göra med och absolut konstaterar vi därför att det är en hanterbar situation. Positiva förutsättningar här till och med, i och med hur det ser ut för andra lag just nu.

Burnley endast med ett bekräftat avbräck inför lördagen, Luca Koleosho är out här och kommer högst troligt även att missa resten av säsongen med en knäskada. De har däremot frågetecken på Gudmundsson, Cork och Ramsey som alla är osäkra till spel i dagsläget. Ännu oklart om någon hinner tillbaka här.

Vi får 1.70x insatsen för det raka spelet på Fulham hos Unibet och det måste vi klicka in, stor skillnad råder här som sagt, att Fulham har gjort 13 mål på sina 3 senaste matcher på Craven Cottage känns också jättebetryggande och får spelet att sticka ut. Vi hade snarare räknat med 1.60 här. Så 1.70x är taget alla dagar i veckan. 2-0 Fulham!

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.70
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: