speltips tipsmedoss kamil

Speltips Tottenham – Everton 23/12: Dubbelchansen

Everton kliver in i lördagens fight mot Tottenham med fyra raka vinster i Premier League. Ska absolut inte underskattas här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO

Twitter Facebook

Everton numer med blott ett nederlag på de tio senaste matcherna och addera därtill att de har vunnit fyra raka fighter här i Premier League, ett motstånd Spurs onekligen får se upp med här på lördag och vi är heller inte sådär jättesäkra på att hemmalaget faktiskt drar det längsta strået här på Tottenham Hotspurs Stadium.

Vi ser verkligen Everton stå emot väl här i London, de har bevisat att de är att räkna med och har verkligen slutit samman som grupp, förening och stad här sedan poängavdraget. Det hela har varit tydligt, det är vi mot de-känsla här och man gör det riktigt jäkla bra just nu. Smått otroligt utveckling, så är det.

Spurs vet vi samtidigt har en del problem rent försvarsmässigt, Everton är betydligt tryggare där och så känner vi alla till skadeläget hos hemmalaget som fortsatt är jättetungt. Trots detta har Spurs noterats för två raka vinster här inför lördagen, mot Nottingham Forest och Newcastle, men det hela har absolut inte sett jättestabilt ut. Utan vi ser verkligen ett formstarkt Everton orsaka problem för Spurs här.

X2 hos Casumo!

Perisic, Bentancur, Micky van de Ven, Maddison, Sessegnon, Bissouma, Solomon och Udogie är alla definitivt out här för Spurs på lördag och Lo Celso samt Johnson är båda osäkra till spel. Sägs i dagsläget inte se så positivt ut där, utan vi bör kunna utgå från att även de missar. Så fortsatt väldigt tungt för Spurs här såklart och det kommer vi inte från, ständigt talar emot dem. Absolut är det så.

Everton kommer samtidigt högst troligt till spel här utan Coleman, Young och Doucoure, alla tre dock inga bekräftade avbräck än och det återstår därför att se ifall de finns med eller inte. Gomes är definitivt out men annars är alltså truppen intakt för Everton och det får vi slå fast är bra förutsättningar här. En detalj som talar till Evertons fördel i alla fall, i och med hur det ser ut hos Spurs.

Med det sagt så gillar vi alltså dubbelchansen X2 här till höga 2.08x insatsen, Spurs vassa framåt och kapabla till en del där, men absolut att ett Everton som bara förlorat 1 av sina 10(!) senaste fighter bör kunna plocka poäng här. Vi kan absolut inte underskatta deras form här, de har besegrat Burnley, Chelsea, Newcastle och Forest här i fyra raka PL-fighter och dessutom hållit nollan intakt i ALLA matcher. Otroligt imponerande. X2 till 2.08x måste därför testas här hos Casumo. 1-1!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.08
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: