stryktipsforslag och analys

Stryktipset 23/12: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Allt inför Stryktipset vecka 51. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr.

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [DEC] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Stryktipset med fem matcher från Premier League och resterande åtta i vanlig ordning från Championship, en minst sagt härlig kupong såhär dagen innan julafton! Liverpool – Arsenal som match nummer 1 trots allt och det räcker väl egentligen det för att få upp pulsen lite extra här. Sen lirar även Spurs mot Everton och Fulham ställs mot Burnley, bland annat! Vi kör väl igång! Stor, stor analys här nedanför och så givetvis vårt spelförslag! Ensam vinnare får 10 millar! Lycka till.

3. Veckans drag: 1X
4. Veckans bank: Fulham
12. Veckans skräll: Millwall

stryktipset vecka 51 spelförslag

TILL STRYKTIPSET

1. Liverpool – Arsenal, X2

Liverpool kommer stå som klar favorit här på Anfield ju närmre spelstopp vi kommer och ypperligt läge därför att börja strecka från höger här, kommer att bli en jämn fight det här och känslan säger att båda någonstans även är nöjda så länge det står 0-0. Vi kör X2!

2. Tottenham – Everton, 1X

Känns rätt att backa favoriten Spurs här i och med hur de sett ut under de senaste veckorna, hemmaplansfördelen här dessutom och det bör kunna resultera i tre poäng. Everton vet vi dock är bra, riktigt jäkla bra just nu och ett kryss måste därför med. Absolut att det finns fog för en helgardering.

3. Luton – Newcastle, 1X

Bara rimligt i vår värld att faktiskt backa Luton här efter deras senaste resultat i Premier League och Newcastle vet vi dessutom lirar boll i veckan. Igen! Slutkört gäng det här med match var tredje dag i princip, dessutom mot tufft motstånd. 1X känns därför bra här, Luton närmar sig poäng.

4. Fulham – Burnley, 1

Fulham numer med tre raka vinster här på Craven Cottage i Premier League och dessutom har de mäktat med 13 mål på de fighterna, oavsett hur vi vänder och vrider på det så kommer vi inte ifrån att Fulham står som en befogad favorit här. De är mycket bättre. Spiken därför rimlig upp till 65% säger vi, om inte mer.

5. Nottingham Forest – Bournemouth, X2

En så kallad no-brainer att välja X2 här när Nottingham agerar favorit så här på förhand, vi vet att Bournemouth har hittat rätt och att de går jättefint i dagsläget. Nottingham samtidigt med blott ett poäng på sex omgångar här i PL. Stor skillnad i dagsläget här trots allt.

6. Blackburn Rovers – Watford, 1 2

Ständigt vidöppet med detta Blackburn Rovers och det räcker egentligen bara att titta närmre på deras resultatrad för att få det bekräftat, de har vunnit fem matcher här hemma och förlorat sex – noll kryss. Vi fortsätter att klicka in gaffeln när Blackburn lirar boll på Ewood Park. Suttit alla gånger trots allt.

7. Middlesbrough – West Bromwich, 1X

En tight fight där vi till slut låter hemmaplansfördelen fälla avgörandet, Middlesbrough har haft sina perioder i Championship i år, de har stundtals sett jättebra ut men är absolut ojämna i sina prestationer under en längre tid. West Brom kanske snäppet vassare i dagsläget, men hemmaplansfördelen tung fördel här. 1X känns ok.

8. Norwich – Huddersfield, 1X

Något jämnare prestationer från Norwichs sida här på slutet där de i alla fall sett till defensiven ser ut att ha hittat rätt igen, varit solida här och undvikit ett nederlag i fyra raka omgångar. Känns rimligt att backa dem här hemma, men krysset fortsatt att rekommendera. Norwich först 10:a i i tabellen med målskillnaden 39-39(!).

9. Plymouth – Birmingham, 1

Plymouth ett gäng med två ansikten här i Championship och här hemma fortsätter de alltså att vinna fotbollsmatcher, otroligt imponerande att faktiskt vinna så många fighter här som nykomling. 7 av 11 möten har resulterat i vinst på Home Park och Birmingham har samtidigt förlorat 8 av 11 bortamatcher. Rimligt att backa hemmalaget i match nummer 9. Vi stannar vid ettan.

10. Queens Park Rangers – Southampton, 2

Klasskillnad säger vi och vi spikar därför också Southampton här som vi håller så mycket högre än QPR, en superfin spik här då de väntas landa på max 40%. Superbra lösning i och med att QPR har fallit tillbaka här igen efter en fin period sedan Marti Cifuentes tog över – föll mot tabelljumbon här närmst. Bara 0-0 mot Plymouth hemma innan dess.

11. Sheffield W – Cardiff, 1X2

Cardiff vinner inte alls ofta på resande fot och Sheffield W bör därför kunna utmana om alla tre pinnar här, däremot en match som är jätteknepig känner vi, vi litar varken på hemma- eller bortalaget, utan landar någonstans i att en helgardering är ett måste här. Känns väldigt skönt bara. Och så blir det också.

12. Stoke – Millwall, X2

Längesen nu som Stoke faktiskt vann en fotbollsmatch och mer exakt har de nu alltså radat upp åtta(!) raka poängtapp och förlorat fyra av sina sex senaste fighter här i Championship. X2 därför framför någonting annat här när Stoke står runt 50%. Bra slagläge för Millwall – de löser krysset i alla fall.

13. Sunderland – Coventry, 1

Sunderland slog och nollade Leeds här i sin senaste hemmafight och besegrade även West Brom i matchen innan, absolut ingen supersäker spik här men den är rimlig och lockar även till under 50%. Sen har vi heller inte hur många tecken som helst såklart. Men känns okej här i alla fall och vi kör.

TILL SVENSKA SPEL

Hämta hem 100 kr freebet hos Unibet – omsättningsfritt

Unibet bjuder alla nya kunder på 100 kr i form av ett freebet. Utan omsättningskrav.
Gå till Unibet bonus

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming