speltips tipsmedoss kamil

Speltips Danmark – Slovenien 17/11: Gruppfinalen

Vinst innebär säkrad plats i EM för både Danmark och Slovenien. Superfina förutsättningar här inför gruppfinalen på Parken.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

Vi har både Danmark och Slovenien på 10 poäng här inför omgång 9 i EM-kvalet, vilket alltså är den näst sista rundan innan vi sätter punkt. Kazakstan hittar vi under på 15 poäng och de ställs mot San Marino under fredagen vilket innebär tre pinnar. Alltså 18, och då har de Slovenien i den sista rundan. Slovenien lär därför vilja slå Danmark och säkra det redan här på fredag.

Det är dock en stor uppgift får vi slå fast som Slovenien har framför sig här, ett jättefint EM-kval för deras del så här långt men det ska samtidigt nämnas att motståndet varit väldigt svagt. Finland, Nordirland och San Marino, och så Kazakstan på detta, inga landslag som håller någon vidare nivå och just det faktum att Slovenien hittas här på en delad förstaplats med sex vinster av åtta möjliga, sammanfattar nog det hela bäst. De är inget jättestarkt landslag, utan vi höll Finland högre än dem inför det här kvalet. Precis som alla andra. Till och med ett Finland alltså. Det säger något, och vi är därför också övertygade om att Danmark kommer att göra jobba här och säkra EM-platsen just här på Parken på fredag.

Danmark är i vår värld i alla fall två steg större än det här slovenska landslaget, de misslyckades kanske i VM och det resulterade i en svag öppning på det här EM-kvalet, men de har nu hittat rätt och tydligt växlat upp här under de två senaste landslagssamlingarna. Det har resulterat i fyra raka vinster för Danmark och 10 gjorda mål. Vi ska även påminna om att Danmark så sent som för bara ett år sedan faktiskt slutade tvåa i sin Nations League, i en grupp som bestod av Kroatien, Frankrike och Österrike. Fyra vinster av sex möjliga i den gruppen dessutom. Den kvalitén finns fortfarande kvar i detta Danmark och nu när det väl gäller, räknar vi därför med att de faktiskt hittar rätt och ser till att vinna den här gruppfinalen.

Odds från asianmarknaden

Varken Eriksen eller Hojlund finns med här i den danska truppen på grund av skador och det får vi slå fast direkt är två tunga avbräck såklart, någonstans har dock Danmark nu fått klara sig utan i alla fall en av de herrarna under en längre tid och trots detta gjort det bra. Här på mittfältet finns trots allt en Hojbjerg, Delaney, Jensen, Norgaard och Lindstrom att välja mellan, dessutom har man ett solitt försvar här med namn som Christensen, Andersen och bland annat Maehle. Fyra PL-lirare kan komma att finnas med i en dansk elva, en från Barcelona, Leipzig, Napoli och bland annat Roma, därför säger vi att skillnaden fortsatt är stor här i jämförelse med ett slovenskt landslag.

En lirare Danmark däremot får se upp för här på fredag är Sesko, till vardags i Leipzig och det här lär bli en jättefin lirare framöver. Han har redan hunnit göra 24 matcher för Slovenien och nätat vid 9 olika tillfällen, vi kan därför utgå från att han lirar här på Parken. Oblak känner vi till i målet men det är bara de två namnen som sticker ut i en slovensk trupp, Slovenien ska inte underskattas för det såklart, men här hemma ska Danmark bara slå Slovenien. Och det tryggt säger vi. I den här typen av match.

Vi gillar Danmark (-1 asian handicap) – hela insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – skarpt här till fina 1.94x insatsen hos speljätten Unibet. Alltid en härlig atmosfär här på Parken och speciellt när Danmark jagar en biljett till EM, vi räknar med att de tar tag i taktpinnen direkt från matchstart och även sätter 1-0 innan 45. 2-0 i fulltid?

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.94
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: