speltips tipsmedoss kamil

Speltips Azerbajdzjan – Sverige 16/11: EM-kval

Speltips, odds och allt inför torsdagens möte mellan Azerbajdzjan och Sverige den 16 november. Matchstart: 18:00.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Sverige spelar i princip enbart om att hålla Azerbajdzjan under sig i gruppen och ingenting annat här, alltså en helt betydelselös fight kan man argumentera för och just det, tror vi kommer att passa Sverige bäst i Baku på torsdag.

Ingen som helst press här på Sverige utan nu gäller det någonstans att kliva ut här och visa lite hjärta och se till att vinna och avsluta EM-kvalet på bästa möjliga sätt. Det avslutet är någonting vi tror Janne prioriterar högt och en fin avslutning lär även hela laget vilja ge honom, det är vår fasta övertygelse.

Vi räknar därför med att få se ett bra Sverige här, det Sverige som inledde mötet starkt mot Belgien och visade på stor energi och vilja, Azerbajdzjan har visat sig vara ett tufft motstånd, Belgien vann bara här med uddamålet och precis samma sak gjorde Österrike men torsdagens fight är någonting annat. Det är inte alls samma typ av ton på matchen såhär inför och det tror vi kommer att påverka hemmalagets insats här. Precis på samma sätt som när Estland var på besök här i Azerbajdzjan i juni månad, Azerbajdzjan fick då endast med sig ett 1-1-resultat och var dessutom det sämre laget i matchen. Mot Estland(!), ett av Europas svagaste landslag. Det säger en del om mentaliteten hos det här Azerbajdzjan vill vi ändå påstå, Sverige ska därför ha en god chans att vinna den här matchen. Gör de bara 1-0 under första 45 så är vi helt övertygade om att de vinner komfortabelt här i Baku, 2-0 eller 3-1 Sverige.

Odds från asianmarknaden

Anthony Elanga, Emil Holm och Ludwig Augustinsson har alla tre lämnat återbud här för Sverige och istället har Isak Hien och Niklas Hult plockats in i truppen. Det är truppläget såhär inför och innebär nog högst troligt att vi får se samma elva här som senast i matchen mot Belgien. Bortsett då från på vänsterbackspositionen – där blir det nog ändå en Sema eller Hult. Olsen i mål, Wahlqvist, Lindelöf, Helander, Forsberg, Ekdal, Cajuste, Svanberg, Kulusevski och Gyökeres lär alla lira från start.

Ett svenskt landslag som bara ska slå ett motstånd av Azerbajdzjans kaliber, fyra mål har torsdagens värd endast gjort i det här gruppspelet och de har samtidigt släppt in hela 12 mål. Två mål i snitt per spelad match. Det ska även nämnas att Sverige slog det här gänget med 5-0 på Friends Arena i mars månad.

Med det sagt så testar vi alltså en slant på Sverige (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till 2.04x insatsen hos No Account Bet. Som sagt, en annan typ av match det här än de när Österrike och Belgien var på besök här. 3-1 Sverige!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.04
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: