speltips tipsmedoss kamil

Speltips Georgien – Skottland 16/11: Fint värde till höger

Avancemanget må vara säkrat för Skottland men de har fortsatt gruppvinsten inom räckhåll. Står på samma antal poäng som Spanien inför de två sista omgångarna. Stor morot!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON 

Twitter Facebook

Ett jättefint EM-kval av Skottland som nu även är klara för spel i Tyskland 2024 efter att ha säkrat fem vinster av sex möjliga, en vinst över Spanien med 2-0 på hemmaplan, bland annat och det hela innebär att Norge längre inte har en möjlighet att nå varken första- eller andraplatsen. Spanien och Skottland är vidare och nu ska bara en vinnare krönas.

15 poäng står både Skottland och Spanien på här inför omgång 7 och båda har besegrat varandra med exakt samma resultat, dvs 2-0 vilket innebär att Spanien just nu toppar gruppen på bättre målskillnad. Högt troligt blir det därför Spanien som drar det längsta strået här i gruppen och vinner den, de ska bara slå Cypern borta och Georgien hemma för att säkra det hela, men än så länge är det inte gjort och Skottland har därför också fortsatt en möjlighet.

Och den chansen tänker vi att Skottland kommer att göra allt i sin makt för att ta, Georgien borta och Norge hemma bör kunna resultera i sex poäng i och med hur bra man faktiskt sett ut i det här kvalet så här långt. Ett otroligt starkt kollektiv som jobbar jättehårt för varandra och som har kvalité i truppen, Georgien har Kvaratskhelia och en superfin keeper i Mamard­ashvili, men inte så mycket mer vill vi påstå och främst inte samma starka kollektiv som Skottland. Där är skillnaden jättestor, disciplinen, det i princip garanterade jobbet över 90 minuter, där sticker gästerna ut och vi gillar därför också värdet på dem inför det här mötet. Över dubbla degen måste bara utnyttjas här hos speljätten ComeOn.

Odds tips till 2.14x

Skottland kliver in här i torsdagens möte utan Andrew Robertson som fortsatt alltså är out sedan det senaste landslagsuppehållet, han klev av banan skadad mot Spanien och utöver honom missar även Hickey, Tierney och Che Adams det här mötet. Superviktige McTominay är däremot med, även en Gilmour, McGinn och Dykes lär spela från start här på torsdag.

Ett skotskt landslag här alltså som nu förlorat tre raka matcher, mot England, Spanien och Frankrike. Det är dags att studsa tillbaka nu, se till att bygga upp en vinstsvit igen här inför EM 2024 och väl där på allvar se till att slåss om en slutspelsplats. Det är målsättningen.

Vi klickar in Skottland som vinnare och gör det till 2.14x insatsen hos ComeOn, Georgien står på 7 pinnar och har -4 i målskillnadskolumnen, Skottland står på 15 poäng och deras målskillnad lyder 12-3. Två insläppa mot Spanien på bortaplan alltså – bara ett insläppt mål på fem matcher om vi bortser från det mötet. Det säger allt om skillnaden här, defensiven urstark hos Skottland och via det vinner man även torsdagens fight. Vi säger 1-0 eller 2-0 Skottland.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.14
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: