speltips tipsmedoss kamil

Speltips Polen – Tjeckien 17/11: Vi väljer sida

Speltips, odds och allt inför avgörandet här mellan Polen och Tjeckien den 17 november. Matchstart: 20:45.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON

Twitter Facebook

Polen är illa ute i detta EM-kvalet och är det otroligt nog får vi väl ändå slå fast med Tjeckien, Albanien, Moldavien och Färöarna i gruppen, ett landslag som absolut tappat kraft och nu bytt huvudtränare igen här med Santos out och Probierz in. Ett byte som innebär fler lirare från Ekstraklasa där Probierz bland annat prioriterat att få in fler spelare som kontinuerligt spelar fotboll. Milik är exempelvis inte uttagen och det sticker trots allt ut här.

Så mer energi tänker vi att Polen bör kunna approacha det här mötet med, det är bara en vinst som gäller här för Polen på fredag dessutom, annars är man definitivt out och kan då endast nå EM via ett playoff här i mars månad. Det ska dock nämnas att en vinst för Polen här inte betyder att EM är säkrat på något sätt, chansen för det är absolut inte stor längre utan man är beroende av ett par resultat här framöver. Gärna att Albanien besegrar Moldavien här under fredagen och sen att Moldavien plockar poäng mot Tjeckien i den sista omgången, då är Polen EM-klara.

Tjeckien spelar även de om EM här på fredag och för de är förutsättningarna betydligt bättre, slår de bara Polen här i Warszawa är det i princip klart och ett kryss betyder även det att man har det i sina egna händer inför den sista omgången. Betydligt skönare förutsättningar då man kan fokusera på att stå rätt och straffa Polen i omställningarna, Tjeckien har dock inte sett sådär jättebra ut och Polen borta är en tuff fight. Vi är därför inte så övertygade om att de faktiskt lämnar Polen med tre pinnar eller en. Lewy är trots allt tillbaka nu efter att ha missat fighterna i oktober månad och den detaljen, tycker vi talar lite extra för Polen. Två jämnbra landslag trots allt och då brukar den absoluta spetsen kunna avgöra. Sen ska det även nämnas att Polen är starka hemma, det är ytterst sällan de förlorar här i Warszawa.

Fint värde till vänster

Szczesny, Kiwior, Bochniewicz, Peda, Slisz, Zielinski, Frankowski, Szymanski, Zalewski och Lewandowski lär nog bli de elva gubbarna som Probierz väljer att ställa fram här och det tycker vi är ett spännande lag. Frankowski jättefin just nu i Lens, Zalewski har lirat en del i Roma och Zielinski vet vi vilken kvalité han håller. Sen ska även Szymanski lyftas fram här, som öst in poäng för ett otroligt bra Fenerbahce i Super Lig, en lirare med stor, stor potential, han vann ett ligaguld i Eredivisie i fjol och har bara fortsatt ta steg i år.

Vi gillar det här Polen betydligt mer än det Polen med Krychowiak, Milik och bland annat Grosicki på banan, den här aktuella upplagan lirar fotboll kontinuerligt och är betydligt yngre och här hemma mot ett jämnbra Tjeckien bör man därför kunna dra det längsta strået. För Tjeckien har precis som Polen sett svaga ut här på slutet, bara 1-0 mot Färöarna hemma här närmst i oktober, 3-0-förlust mot Albanien innan dess, just på resande fot.

Polen till 2.44x insatsen hos ComeOn tycker vi därför är spännande, Lewy noterades för två mål här närmst i ligan när Barca vann med 2-1 och även det är en detalj som talar för Polen här på fredag. Senast fanns han inte med när Polen lirade 1-1 mot Moldavien, en match de skulle ha vunnit ska nämnas efter att ha avfyrat över 20 skott mot mål. Vi säger 2-1 Polen.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.44
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: