speltips tipsmedoss kamil

Speltips Chelsea – Newcastle 19/12: Kvartsfinal i EFL Cup

Chelsea klar favorit inför tisdagens fight mot Newcastle här i EFL Cup, värdet till höger superspännande. Spel till 2.02x insatsen hos Unibet!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET

Twitter Facebook

En kvartsfinal som på många sätt och vis känns vidöppen får vi konstatera när Chelsea står på ena sidan och Newcastle på andra, skadedrabbade gäng dessutom och svag form i båda läger inför tisdagen. Utöver allt detta har vi att göra med EFL Cup och inte Premier League, även det en detalj som får fighten att kännas ännu mer oviss.

Att klicka in en vinnare här är därför svårt, Chelsea absolut allt annat än en garanti med fyra poängtapp av sex möjliga här inför. Newcastle har samtidigt förlorat tre av sina fyra senaste fighter och har stundtals lidit stort. Däremot är det svårt att blunda för det fina värdet Unibet ställer fram här för dubbelchansen X2, Chelsea har varit ett lag att gå emot under i princip hela säsongen och det har vi flitigt gjort, med gott resultat. Dessutom trevligare någonstans att kliva in i det här mötet som underdog, det tror vi kan passa Newcastle här på tisdag och efter 3-0-vinsten här över Fulham i helgen, bör de ha fått upp lite energi och fått in en gnutta mer självförtroende i laget.

Dessutom ställdes som bekant Chelsea och Newcastle mot varandra så sent som den 25 november, en match Newcastle vann enkelt med 4-1 på hemmaplan. Något av ett övertag rent mentalt bör det kunna betyda, vi ser därför värdet här i X2 till en liten bit över dubbla degen. Det är lite väl högt för att låta bli, och extra stark är den känslan här just i och med 3-0-vinsten över Fulham här närmst.

1-1 eller 2-1 Newcastle

Fofana, Cucurella, James, Sanchez, Chilwell, Lavia, Chalobah, Ugochukwu och Chukwuemeka missar alla med all säkerhet den här fighten för Chelseas del på tisdag och Madueke är ett frågetecken och därmed osäker till spel. Så fortsatt ett prekärt läge här för Chelsea och extra mycket så såklart med både Chilwell och Reece James out.

För Newcastles del missar Tonali, Pope, Murphy, Targett, Manquillo, Anderson, Willock, Schar, Joelinton och Barnes det här mötet men Trippier och Isak ser i alla fall ut att hinna tillbaka här.

Skadedrabbade gäng båda två som sagt och absolut långt från bästa möjliga elvor här, öppen match är det men det är som sagt svårt att låta bli värdet som ställs fram här. Vi måste i princip testa det, Chelsea har bara vunnit tre av nio matcher här på Stamford Bridge och har inte besegrat Newcastle sedan i mars månad 2022. Newcastle har undvikit ett nederlag mot Chelsea i fyra raka fighter och bör kunna göra det även här på tisdag. X2 klickas in till 2.02x insatsen hos Unibet.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.02
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: