speltips tipsmedoss kamil

Speltips Dortmund – Mainz 19/12: Odds från Bundesliga

Dortmund med fem raka matcher utan en vinst här inför tisdagens fight mot Mainz. Måstematch här nu, i jakten på topp 4.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

En otroligt tung period för Borussia Dortmund här på slutet där de förvisso säkrade vidare spel i Champions League, men där de tappat ordentligt med mark här i Bundesliga. Dortmund har bara vunnit en av sina sju senaste ligamatcher och absolut att det är direkt oacceptabelt för en klubb av deras dignitet.

Fem pinnar numer upp till fjärdeplatsen för Dortmund och hela 13 poäng upp till förstaplatsen och Leverkusen, ett ligaguld kan man därför glömma i och med hur bra Leverkusen och Bayern går, men fjärdeplatsen är fortsatt inom räckhåll och det är där fokuset även ligger nu. Det gäller att studsa tillbaka och här på tisdag bjuds trots allt Dortmund på ett ytterligare läge till att göra det. Mainz på hemmaplan ska bara resultera i en trepoängare just i och med hur tufft Mainz har det just nu.

Vi hittar Mainz näst sist i tabellen efter 15 spelade omgångar och de är alltså det laget i Bundesliga som vunnit minst matcher. Blott en vinst har det blivit och addera därtill att de knappt gör några mål överhuvudtaget, 10 mål. Det är lite för att vara ett Bundesliga-lag. Samtidigt släpper i i snitt in ungefär två mål per match här på resande fot och vi tänker därför att Dortmund bör kunna hänga åtminstone två här. Årets fight här trots allt, sedan väntar ett långt uppehåll i Bundesliga. Man bör därför kunna tända till här inför de egna supportrarna.

Insatsen dubbla hos Bethard

Fem lirare out på grund av skada, så lider förutsättningarna för Dortmund inför tisdagens fight och mer exakt rör det sig om Ryerson, Adeyemi, Moukoko, Nmecha och Duranville. Den förstnämnda ett tungt tapp här men resterande har knappt hunnit sätta något avtryck den här säsongen. Tre av fem lirare på listan har knappt gjort en minut. Därför bra förutsättningar rent truppmässigt får vi slå fast, vi kommer att få se bästa möjliga Dortmund här nästan.

För Mainz del är skadelistan lång, det är bara att slå fast att man lider stort på den fronten då Caci, Barreiro, Widmer, Fernandes, Zentner, Leitsch, Guilavogui, Weiper och Hanche-Olsen alla är out här. Många lirare här på listan som faktiskt är tänkta att vara ordinarie och extra tunga tapp här i de fem förstnämnda. Det är spelare som i princip hela tiden varit med och lirat under hösten.

Så ett jätteskadedrabbat Mainz här på ena sidan och ett någorlunda så frisk Dortmund på andra, hemmaplansfördelen dessutom här som starkt talar för Dortmund då man trots allt oftast gjort jobbet här på Signal Iduna Park, trots en svag säsong. Fem vinster av åtta möjliga lyder facit. Vi tänker därför att vi klickar in Dortmund (-1.25 asian handicap) till grymma 2.05x insatsen hos Bethard, bra värde hela vägen ner till 2.00x i alla fall. Årets sista hemmamatch, någonting bör det kunna göra med Dortmund, vi säger 2-0 eller 3-1 här.

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: