speltips tipsmedoss kamil

Speltips Napoli – Frosinone 19/12: Coppa Italia

Endast en 90-minutare som gäller här i åttondelsfinalen i Coppa Italia. Vi räknar med att Napoli tar sig vidare.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Napolis absolut största chans till att säkra en titel den här säsongen kommer vi inte ifrån är här i Coppa Italia, och absolut en fullt rimlig titel att sikta in sig på dessutom. Då har man ett ligaguld från i fjol och en cuptitel eventuellt året efter och det vore fint för fansen såklart. 

För vi vet hur läget numer ser ut i Serie A, det är absolut inte för tidigt för att konstatera att de faktiskt inte har en chans att hinna ikapp Inter. 14 poäng skiljer de båda lagen åt och Inter blir bara starkare och starkare för varje omgång som passerar. Napoli går mer åt sidledes utveckling där och även fastän de sett en aning bättre ut här på slutet, så är det absolut en markant skillnad på dem och ett Inter. Champions League blir även det tufft här framöver såklart och därför är det just Coppa Italia man får gå all in för. Och det utgår vi även från att Napoli gör, vi är helt övertygade om det.

Därför bör vi rimligtvis även kunna utgå från att Napoli drar det längsta strået här när Frosinone kommer på besök, det är en 90-minutare som gäller som sagt och Napoli får den stora fördelen i att lira hemma här. En match från en kvartsfinal alltså, och ytterligare en fight från en semifinal där ett dubbelmöte sen väntar. Det här ska väl Napoli bara klara av? Frosinone med tydliga siffror i seriespelet trots allt, sett till hemma- samt bortaplan. De har plockat 17 av sina totalt 19 poäng i ligaspelet, just på hemmaplan. Inget lag i Serie A har samtidigt plockat färre poäng än Frosinone på bortaplan. Glasklart, ett motstånd Napoli bara ska slå här hemma i Neapel.

Napoli vinner tryggt

Mathias Olivera och Eljif Elmas är Napolis två enda avbräck här inför tisdagens cupfight och vi kan därför även utgå från att vi får se en stark Napoli-elva här. Mazzarri kan eventuellt komma att göra något byte här sett till hur det såg ut senast mot Cagliari men absolut att en stark elva är att vänta. Det är en 90-minutare det här och vi har därför svårt att se att Mazzarri ska rotera bort sig här, den risken har han inte råd att ta.

Frosinone kommer samtidigt till spel utan Mazzitelli, Marchizza och Reinier här och Oyono är ett frågetecken efter att ha klivit av banan skadad mot Lecce här närmst. Tunga avbräck får vi slå fast här i Mazzitelli och Marchizza som är ordinarie i detta Frosinone. Mazzitelli superviktig på ett mittfält och dessutom lagkapten.

Så hemmaplansfördelen skriker till Napolis fördel här på tisdag, just den detaljen är supertydlig i och med att Frosinone bara säkrat blott två pinnar på resande fot den här säsongen. Dessutom släpper de i snitt in två mål per fight och det öppnar upp för ett Napoli som tydligt kommer att gå för det. Rimligt bara då gästerna uppenbarligen har problem i försvaret. Skadeläget en annan detalj som alltså talar till Napolis fördel, vi tänker därför också att Napoli (-1.5 asian handicap) till 2.04x degen hos Snabbare är en bra idé här. Mazzarris mannar går för en tredje raka hemmavinst och har gjort två mål i två raka matcher i Neapel. 2-0 mot Braga och 2-1 mot Cagliari. 2-0 är därför ett väldigt troligt utfall här på Stadio Diego Armando Maradona. 2.04x! Bra värde i och med Frosinones resultatrad här; 0-2-6, 7-16 – sex raka förluster i ligaspelet på bortaplan.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.04
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: