speltips tipsmedoss kamil

Speltips Barcelona – Almeria 20/12: Trygg hemmavinst

Statusen en aning oklar här på Barcelona men onsdagens fight mot Almeria vinner dem. Stor skillnad här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Almeria, La Ligas mest generösa motstånd får vi slå fast såhär efter 17 spelade omgångar, tabelljumbo agerar de med noll vinster och samtidigt med 12 förluster och målskillnaden 17-39. Det är en minst sagt tuff säsong de håller på att genomlida och redan nu har de alltså nio poäng upp till säker mark, dessutom med Celta och Sevilla på en 18:e-, respektive 17:e plats, vilket innebär att det här kommer att bli tufft för Almeria. För i slutändan bör ändå Celta och Sevilla rycka upp sig en aning och där räknar vi inte med att Almeria hakar på, så vi kan redan här och nu slå fast att det faktiskt blir spel i Segundan för Almeria nästa säsong.

Det hela har varit väldigt tydligt, Almeria räcker helt enkelt inte till för spel i La Liga och oavsett status på Barca, bör de därför rimligtvis vinna tryggt här. Spel på hemmaplan dessutom, där Barca trots allt har säkrat sju av nio möjliga vinster. Förluster mot Real och Girona.

En trygg hemmavinst är att utgå från här när Barca och Almeria gör upp och vi tänker att det blir just en väldigt trygg trea det här, inte så mycket mer. Att Barca gör jobbet utan att imponera här inför juluppehållet och vi har hittat ett spännande spel hos Bethard som går i linje med det utfallet. Spel till 2.05x insatsen!

Kombinationsspel 

Frenkie De Jong är avstängd här för Barca på onsdag och Martinez, Alonso, Gavi och M. ter Stegen är alla fyra fortsatt out, resten av truppen intakt däremot vilket betyder att Xavi kommer att forma en stark elva här. En förändring sett till senast mot Valencia med De Jong avstängd, och här bör vi kunna utgå från att Romeu kliver in.

För Almerias del är Lucas Robertone avstängd här och Milanovic, Kone och Svidersky är alla tre definitivt out med skador. Melero, Suarez och Pubill är samtliga ett frågetecken dessutom och därmed osäkra till spel, eventuellt ett ordenligt skadedrabbat Almeria här får vi därmed slå fast. Inte alls positivt för tabelljumbon som redan lider stort.

Ett skadeläge i Almeria alltså som enbart talar för att Barca faktiskt gör historien kort här, att de vinner mot noll bör vara ett troligt utfall här i och med förutsättningarna och Almeria gör även färre mål än ett, i snitt per fight här på resande fot. 2-0 eller 3-0 Barca bör vi kunna få se här och vi klickar därför också in Barca & BLGM – Nej till 2.05x insatsen hos Bethard, jättefint värde och spelvärt i vår värld ner till i alla fall 1.90x.

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Nej
Odds: 2.05
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: