speltips tipsmedoss kamil

Speltips Alaves – Real Madrid 21/12: 2.50-taggare hos Bethard

Supervärde ställs fram här hos Bethard inför Alaves – Real Madrid på torsdag. Stor skillnad här, trots alla avbräck hos bortalaget.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Botten mot toppen här i La Liga när Alaves agerar värd och Real Madrid kommer på besök, stor skillnad råder såhär inför och vi räknar även med att det hela blir tydligt när vi väl sätter fart här.

Så länge Girona infinner sig ovanför Real Madrid i tabellen bör vi rimligtvis kunna utgå från att de håller fokuset uppe här i La Liga även fastän matcher väntar mot den här typen av motstånd. Dessutom är det nog ändå så nu att Real har insett hur bra Girona faktiskt är, det finns absolut inget utrymme för underskattning längre och det tycker vi någonstans Gironas två senaste resultat ytterligare bekräftat. 4-2-vinst över Barcelona på bortaplan och sen när svårighetsgraden sänktes, körde man helt enkelt över just Alaves här senast med 3-0 på resultattavlan efter timmen spelad. De fortsätter att vinna matcher och de fortsätter att göra mål och spela riktigt bra, det bör betyda att Real sätter in ytterligare en växel i varje enstaka fight så länge de är tvåa.

Därför finns det alltså anledningar att tro att Real vinner torsdagens fight mot Alaves, Girona ställs mot Betis borta här under samma dag och ypperligt läge här därför att faktiskt bli etta för Real Madrid. Vi tänker därför att de kliver ut aggressivt här och helt enkelt visar var skåpet ska stå, man är så pass mycket bättre än Alaves och vi kan därför inte se annat än att man vinner det här relativt tryggt till slut.

2/2 till 2.50x insatsen hos Bethard

Ny korsbandsskada för Real Madrid här i helgen och deras tredje den här säsongen alltså när Alaba klev av banan mot Villarreal och nu missar resten av säsongen och EM 2024. Jättetungt såklart då Militao även han åkt på en korsbandsskada tidigare, Courtois likaså och utöver detta är även Vini, Mendy, Carvajal, Camavinga och Guler out. Inte alls optimalt för Real Madrid såklart men absolut att man kan ställa fram ett starkt lag här i sista matchen för 2023. Rudiger och Nacho är fortsatt ett bra mittlås, Modric, Valverde och Kroos är ett hyfsat mittfält och så har vi även en stekhet Bellingham och Rodrygo på banan.

Alaves kliver in här med mittbacken Sedlar out och så är även Simeone borta på grund av skada. Annars är truppen intakt för Alaves.

Alaves räckte tydligt inte till mot Girona senast och där visade sig en aggressiv start från Girona vara den rätta approachen, man gick upp i en tidig ledning och hann även göra 2-0 innan halvtidsvilan. Det har Ancelotti säkerligen tittat på och lär upprepa samma typ av metod här, dvs ta initiativet direkt och pressa ner Alaves i banan. Gör Real detta är vi helt övertygade om att de redan i halvtid leder det här mötet, 2/2 gillar vi därför skarpt här till 2.50x insatsen hos Bethard. Supervärde säger vi då Real allt som oftast gör mål under första 45 – det har de gjort i fyra av sina fem senaste ligamatcher.

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2/2
Odds: 2.50
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: