europatipset tips

Europatipset 20/12: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 51. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 20:29. 3 miljoner kr i jackpot!

✅ STOR LISTA! Marknadens bästa oddsbonusar i december månad – hämta din bonus här

Twitter Facebook

Europatipset med en minst sagt härlig kupong här på onsdag där vi bjuds lite på allt möjligt, EFL Cup rullar, La Liga och Bundesliga likaså och så även fransk fotboll där fem fighter får plats från Ligue 1. Häcken lirar dessutom mot Chelsea i Champions League. Vi har vår rad klar här nedanför och i vanlig ordning bjuds det på tips till alla 13 matcher. Bara att haka på! Och stort lycka till här nu när vi jobbar jackpoten! 3 millar i potten.

2. Veckans drag: X
3. Veckans skräll: Celta Vigo

6. Veckans bank: Bayern München

europatipset vecka 51 spelförslag

TILL EUROPATIPSET

1. Liverpool – West Ham, 1X

Krysset någonstans ett obligatoriskt tecken här i engelska ligacupen när Liverpool ligger runt 70%, kan komma att bli jämnt här och här närmst hade Liverpool trots allt problem med att få hål på United. 0-0 där på Anfield. 1X bör dock vara heltäckande.

2. Athletic Bilbao – Las Palmas, 1X

Las Palmas jättefina och pålitliga här i La Liga och ett kryss bör de kunna få med sig här vid en bra dag, Bilbao dock större och går jättebra de också, bara rimligt att utgå från vänster men ha med krysset! Bilbao streckas till runt 80%(!).

3. Villarreal – Celta Vigo, X2

Fint slagläge här för gästerna Celta Vigo som sakta börjar få saker och ting på plats, defensiven bättre här nu och poängen har flitigt börjat ramla in. Villarreal samtidigt med en jättetuff höst i ryggen, bra läge därför att gå emot favoriten här. X2.

4. Inter – Bologna, 1X

Bologna slog Roma tryggt här närmst och infinner sig numer bland de fyra främsta i Serie A-tabellen, vi kan uppenbarligen inte stänga dörren för Mottas lagbygge här utan krysset ett fint tecken att ha med när Inter står som klar favorit i cupspelet. Förlorar väldigt få matcher, Bologna. 1X blir vårt val när Inter letar sig närmre 80%.

5. Eintracht Frankfurt – Borussia M'gladbach, 1X

Borussia M'gladbach med en ny tuff säsong i Bundesliga där de inte riktigt kommer igång, blott 4 vinster av 15 möjliga och lirar borta här, rimligt därför att välja Frankfurt här men krysset samtidigt ett bra komplement. Hemmalaget ingen garanti på något sätt. 1X känns däremot jättebra.

6. Wolfsburg – Bayern München, 2

Svårt att annat än att börja från höger här och vi stannar även vid tvåan, en bra spik här tycker vi trots att procenten stuckit iväg en aning. Skillnaden är trots allt stor och Bayern kommer närmst från en övertygande seger mot Stuttgart. Det var inget snack om saken i mini-seriefinalen utan Bayern körde över sitt motstånd. Bör kunna göra det även här.

7. Heidenheim – Freiburg, X2

Freiburg med en ny fin säsong i Bundesliga där en sjätteplats i tabellen är ett faktum, ett jättefint resultat och Heidenheim vet vi har fokuset på annat. Att bara hålla sig kvar. Skillnaden är stor och rimligt därför att tro att Freiburg plockar nya poäng här, vi backar favoriten men krysset att rekommendera.

8. Lyon – Nantes, 1

En otroligt fin insats av Lyon här närmst när de bortaslog Monaco och plockade sin andra raka vinst, tydligt där dessutom hur skön den trepoängaren var när domaren blåste av matchen. Det säger allt och vi tror att det här kollektivet nu fortsätter trycka, drömläge här att faktiskt plocka en tredje raka och det räknar vi med att de gör. Vi spikar Lyon här, en fin lösning till allt runt 60%.

9. Montpellier – Marseille, X2

Marseille har kommit igång här i Ligue 1 och är obesegrade sedan en tid tillbaka nu också, en befogad favorit här därför och bara rimligt att välja deras sida. Krysset däremot ett tecken att ha med här, Marseille trivs betydligt bättre hemma vilket öppnar upp för en tät fight.

10. Nice – Lens, 1X

Nice fortfarande obesegrade på hemmaplan efter åtta spelade matcher och de agerar även tabelltvåa här i Ligue 1, en befogad favorit här med en urstark defensiv och starkt hemmafacit. Krysset är däremot intressant, de här lagen påminner lite om varandra och spelar ofta jämnt. Lens har heller inte förlorat många matcher sedan i mitten på september månad.

11. Strasbourg – Lille, 2

Vi har inte hur många tecken som helst vilket någonstans tvingar oss till en spik här, ett kryss vore också på sin plats då mycket talar för en tät tillställning men vi hoppas på Lille här och väljer deras sida. Spiken okej till runt 55%, ska kunna gå det här.

12. Toulouse – Monaco, 1X2

Monaco streckas som väntat högt här men en tveksam insats från deras sida här närmst och även deras bortafacit får oss att välja en helgardering här i match nummer 12. Monaco har bara vunnit tre matcher på resande fot, finns därför anledningar att titta till vänster när Monaco streckas till 70%. Alla tecken och så jobbar vi in hemmavinsten här.

13. BK Häcken – Chelsea, 2

Häcken med ett fantastiskt gruppspel här i Champions League och det är häftigt, fortsatt obesegrade med två vinster av tre möjliga men rimligtvis bör det hela kunna jämna ut sig. Chelsea det klart bättre laget och ska bara vinna det här mötet i det här läget. Vi förväntar oss att gästerna steppar upp ordentligt och då räcker Häcken helt enkelt inte till. Spiken superintressant till under 50%.

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 1000 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming